Sport

Fotbalistul din SuperLiga ce a furat toate privirile după etapa 3: ”E excepțional”

După trei etape trecute în SuperLiga, un fotbalist pare deja să confirme și impresionează analiștii, cel mai recent caz fiind Basarab Panduru.
31.07.2023 | 10:03
Fotbalistul din SuperLiga ce a furat toate privirile dupa etapa 3 E exceptional
Fotbalistul din SuperLiga ce a furat toate privirile după etapa 3: ”E excepțional”. Foto: FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist și antrenor l-a remarcat, așadar, pe olteanul Alex Mitriță, jucător revenit la Universitatea Craiova după 4 ani petrecuți în străinătate. Panduru s-a uitat atent la CFR Cluj – Universitatea Craiova, scor 1-1, și e convins că toată lumea ar trebui să se bucure că Alex Mitriță a ales să se reîntoarcă în fotbalul românesc.

Alex Mitriță l-a impresionat pe Basarab Panduru

“Trebuie să ne bucurăm că îl aveam în campionatul nostru. Pe cuvântul meu, este o bucurie să vezi un asemenea jucător, precum Mitriţă. E excepţional, ce face cu mingea la picior… Din prima etapă parcă l-ai văzut că e altceva” , a declarat Basarab Panduru la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Prezent în studio, Constantin Zotta a completat: ”Cu el în teren, Craiova este cu 30% mai bună ca anul trecut”. De altfel, transferul lui Alex Mitriță la Craiova nu a rămas fără ecou nici în studioul FANATIK SUPERLIGA, emisiunea unde Horia Ivanovici alături de invitații săi dezbat cele mai tari evenimente din fotbalul românesc.

Concluzia generală ar fi că în acest campionat lupta pentru cel mai bun fotbalist se va da între Alex Mitriță, de la Craiova, și Florinel Coman, vedeta celor de la FCSB. Podiumul ar putea fi completat de ucraineanul celor de la CFR, Yevhen Konoplyanka, dacă vedeta va confirma în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

Cert e că expertul FANATIK SUPERLIGA, Sorin Cârțu, nu poate momentan să tragă o concluzie atunci când e întrebat cine va fi vedeta campionatului: Florinel Coman sau Alex Mitriță? ”Se pare că Coman e pe drumul ăsta, evoluțiile lui bune au fost și în prima etapă, și acum a deblocat așa rezultatul cu un gol splendid. Să vedem acum, Mitriță a jucat în primul meci destul de bine, a tras echipa după el, să vedem în continuare.

Pe mine mă interesează și continuitatea. Se poate ca ei să fie protagoniștii campionatului, când ei ies în evidență și echipele lor au de câștigat. Doi jucători de combinație, cu execuții imprevizibile. Își pot aduce aportul să-și pună amprenta pe tot ceea ce înseamnă echipa lor”, explica Sorin Cârțu etapa trecută.

ADVERTISEMENT

Mult mai sigur pe el în ”profeții” a fost Mitică Dragomir. Florinel de departe! Fără comparație! Ăsta e fotbalist!. În primul rând, să mă ierte… Aspectul comercial. Și asta vinde bine. Nu e fotbalist rău nici Mitriță, dar nu e de talia lui Florinel. Ăsta e fotbalist! Va pleca pe o sumă în jur de 10 milioane”, a declarat Dumitru Dragomir în cadrul emisiunii MAXProfețiile lui Mitică.

Alex Mitriță a dezvăluit că nu i-a fost prea greu să aleagă revenirea la Craiova, fiind o alegere făcută cu sufletul. ”Să îmbrac tricoul acestei echipe a fost şi este un lucru foarte special pentru mine. Emoţiile, la Universitatea mai ales, sunt mereu, poate mai multe înainte şi după meciuri decât în timpul lor. În timpul meciului simţim presiune şi ne ambiţionăm, e o altfel de stare.

ADVERTISEMENT

Cu Dinamo ne‑am bucurat cu toţii că după pauză am reuşit să facem un meci mult mai bun. Este foarte simplu: aici m‑am născut, aici mă simt acasă. Şi oraşul, şi echipa, şi stadionul, toate înseamnă enorm pentru mine şi de aceea mă dăruiesc 100% când joc cu leul pe piept”, a spus Alex Mitriță.

ADVERTISEMENT