Sport

Fotbalistul pe care FCSB îl vrea! Presa din Africa de Sud a făcut anunțul

FCSB vrea un nou fotbalist din Africa de Sud, iar jurnaliștii sud-africani notează că vicecampioana României se interesează din nou de Reeve Frosler.
19.09.2023 | 21:58
Fotbalistul pe care FCSB il vrea Presa din Africa de Sud a facut anuntul
Fotbalistul pe care FCSB îl vrea din Africa de Sud. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a vorbit la emisiunea „FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI” că l-a trimis pe Florin Vulturar în Africa de Sud pentru a urmări un jucător.

Fotbalistul pe care FCSB îl vrea din Africa de Sud

După anunțul făcut de Gigi Becali pentru FANATIK, și anume că Florin Vulturar a plecat în Africa de Sud pentru a urmări un fotbalist, jurnaliștii sud-africani au anunțat că este vorba despre Reeve Frosler, care evoluează pentru Kaizer Chief, club de la care a venit și Siyabonga Ngezana.

ADVERTISEMENT

„Nu au renunțat încă la el. Simt că ar putea fi un transfer bun pentru ei, mai ales că Ngezana se dovedește o achiziție foarte bună și de încredere.

Frosler nu are suficiente minute în acest sezon, iar antrenorul Molefi Ntseki s-ar putea să nu-l aibă la dispoziție prea mult timp, pentru că mai multe echipe sunt interesate.

ADVERTISEMENT

FCSB îl monitorizează în continuare. Atât pe el, cât și pe alții. Au realizat că aici e o mină de aur”, au notat jurnaliștii sud-africani de la citizen.co.za.

„Vulturar să stea până când găsește un africant înalt!”

Gigi Becali a vorbit la „FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI” despre cum își dorește să fie noul jucător din Africa de Sud, spunând că Florin Vulturar se va întoarce doar în momentul în care va găsi un fotbalist pe placul său:

ADVERTISEMENT

„Se va duce acolo Vulturar și va găsi unul de culoare, ortodox, din Africa de Sud, care să fie cel mai înalt, peste 1.90 și să stea până când găsește un african înalt. La mijloc nu vreau, mai bun ca Șut al meu nu poate să fie nimeni.

Olaru nu mai are nevoie de laude, pe Șut îl laud, e cineva care nu e văzut, trebuie să-l ridici ca să îl vadă. Olaru nu mai are nevoie de laude. Pe Olaru îl vede toată lumea, eu spun de ăla pe care nu îl vedeți voi. Nu îl vede Edi Iordănescu”.

ADVERTISEMENT

„Vulturar aduce un atacant de peste 1.90 și care să știe și cu varza puțin. Plecări nimic, nu mai pleacă nimeni”, a mai spus Gigi Becali, la „FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI”.


  • 3,10 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „sub 1,5 goluri” la meciul Sepsi – FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: