Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Şefii Petrolului: “Nu e nebun Gigi Becali când spune ce spune despre Kovacs și CFR Cluj”

Șefii Petrolului îi dau dreptate lui Gigi Becali privind acuzațiile aduse de patronul FCSB-ului lui Istvan Kovacs și CFR Cluj.
19.09.2023 | 14:28
Sefii Petrolului Nu e nebun Gigi Becali cand spune ce spune despre Kovacs si CFR Cluj
Conducătorii Petrolului îi dau dreptate lui Gigi Becali pentru acuzațiile la adresa lui Kovacs. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Istvan Kovacs a fost pus la zid după deciziile la limită luate în favoarea CFR-ului la derby-ul cu Petrolul, scor 1-0 în etapa cu numărul 9 din SuperLiga. „Centralul” din Carei a fost aspru criticat pentru că nu a acordat două penalty-uri pentru „găzari”, după intervențiile imprudente în careu ale lui Sava și Ajeti.

Şefii Petrolului: “Nu e nebun Gigi Becali când spune ce spune despre Kovacs și CFR Cluj”

Petrolul Ploiești a acuzat vehement delegarea lui Istvan Kovacs la derby-ul cu CFR Cluj, iar acuzațiile prahovenilor au fost alimentate de deciziile luate de „central” la meciul din Gruia. Claudiu Tudor, președintele Petrolului Ploiești, i-a dat dreptate lui Porumboiu, pentru declarațiile dure la adresa lui Kovacs de la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Totodată, conducătorul clubului prahovean i-a dat credit lui Gigi Becali pentru acuzațiile aduse la adresa lui Istvan Kovacs care implică CFR-ul lui Neluțu Varga. „Încep să-i dau dreptate și lui Porumboiu ce a spus mai devreme. Noi de când am văzut cine ne arbitrează am spus clar și jucătorii, și antrenorii. Eram convinși că așa se va întâmpla. 

Nu e nebun Gigi Becali. Aseară ne-a arătat, la ce am văzut aseară mai e nebun domnul Becali? Nu e nebun, nu? (n.r. faceți memoriu la UEFA?) Dacă se poate, da, o să facem o adresă în primul rând pentru domnul Kovacs, pentru că noi avem în spate și meciul cu Craiova când i-a dat roșu lui Jair la un gest asemănător aseară la atacantul celor de la Cluj, plus Irobiso roșu cu Farul. 

ADVERTISEMENT

Lucrurile au apărut mai din spate, dar nu înțeleg de ce face chestiile astea contra Petrolului. Să spui că pentru Petrolul nu dau. Nu înțeleg de ce, de ce face aceste chestii? Pentru ce avea nevoie CFR Cluj aseară de acest lucru? Ce a vrut să arate, de ce își bate joc de acest oraș, de acest club? Ce a câștigat cu acest lucru? Ce este foarte grav este că el este și plătit pentru așa ceva”, a declarat Claudiu Tudor, la FANATIK SUPERLIGA.

Claudiu Tudor, răbufnire la adresa lui Istvan Kovacs: „Cum să fii plătit pentru așa ceva? Normal că ești frustrat”

Alexandru Musi a căzut în careu, în prima repriză a derby-ului CFR Cluj – Petrolul, după un contact cu portarul Răzvan Sava. În startul reprizei secunde, Ajeti l-a călcat în careu pe Gomes, însă Istvan Kovacs a lăsat jocul să continue la ambele faze. Claudiu Tudor este ferm convins că altfel ar fi fost soarta meciului, dacă Petrolul ar fi beneficiat de penalty.

ADVERTISEMENT

„Aseară a luat în jur de 6.000 de lei. Cum să fii plătit pentru așa ceva? Cum să fii plătit pentru ce ai făcut aseară? Jucătorii mei de ce să nu fie plătiți? Poate câștigam, poate pierdeam, poate mai luam 3 după, poate luam un punct. Nu se poate, fotbalul românesc nu are nevoie de asemenea arbitri. 

Te simți frustrat, totuși noi o să facem analiza internă legat de ce puteam să facem mai mult la acest joc, dar ai jucat la CFR, nu ai făcut un joc, să spunem, rău, dar nici strălucit. Cu acel penalty jocul se schimba, ei căzuseră fizic, ieșeau la joc, aveai șanse foarte mari să-i prinzi la 1-1. Normal că te simți frustrat când nu ți se dă asemenea penalty.

ADVERTISEMENT

Dacă nu era penalty nici la primul spuneam. Uitați-vă la meciul Petrolul – Oțelul Galați, când se dă penalty pentru Oțelul la Zima, la portar, care a fost penalty, dar este aceeași fază ca aseară. Musi urmărește mingea nu este vina lui că portarul întinde picioarele și dă din picioare. E vina noastră că el îi dă peste picioare lui Musi?”, a mai spus Claudiu Tudor.

„Se crede Dumnezeu! Nu este bine pentru fotbal”

„Tristețe în vestiar, băieții erau supărați. Fotbalul românesc nu poate continua cu un asemenea arbitru, să-l trimiți în Arabia să câștige bani și prin cupele europene. Nu se poate, nu este bine pentru fotbal.

El este foarte bine poziționat, jucătorul stă jos, el se duce și vede că are sânge pe gleznă. Jucătorul nostru nu se ridică pentru că pur și simplu este lovit.

Vedem cum este călcat pe gleznă. Se duce acolo și nici măcar nu are intenție să se ducă la VAR. E circ. El se crede Dumnezeu”, au fost declarațiile lui Claudiu Tudor.

FANATIK SUPERLIGA este LIVE pe FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30. În aceleași zile, de la ora 17:30, emisiunea se vede ÎN PREMIERĂ pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Șefii Petrolului îi dau dreptate lui Gigi Becali: „Nu e nebun când spune ce spune despre Kovacs și CFR Cluj”

ADVERTISEMENT