News

Foto. Accident teribil în Arad: impact violent între două TIR-uri. A fost solicitat elicopterul SMURD

Un cumplit accident rutier a avut loc, vineri, în județul Arad, acolo unde două TIR-uri s-au ciocnit. Elicopterul SMURD intervine.
16.06.2023 | 12:38
Accident cumplit în Arad: coliziune între două TIR-uri. Imagini de coșmar pe șosea, intervine elicopterul SMURD. Sursa foto: DRPD Timișoara / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un grav accident de circulație s-a produs vineri, 16 iunie, în județul Arad. Două TIR-uri au intrat în coliziune pe un drum dintre două localități. O persoană a rămas încarcerată.

Accident cumplit în Arad: coliziune între două TIR-uri. Imagini de coșmar pe șosea, intervine elicopterul SMURD

Din datele Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad aflăm că accidentul s-a produs în localitatea Vinga. În impact au fost implicate două camioane. O persoană a rămas încarcerată, iar traficul rutier este complet blocat.

ADVERTISEMENT

Imediat, la fața locului au fost mobilizați pompierii militari ai Detașamentului Arad cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de intervenție cu apă și spumă, un echipaj SMURD Terapie Intensivă Mobilă.

Dată fiind gravitatea evenimentului, în sprijin a fost solicitat și elicopterul SMURD. Într-o primă fază, s-a anunțat că, în urma impactului, a rezultat o victimă conștientă, cooperantă.

ADVERTISEMENT

”Victima a fost preluată de către echipajul medical SMURD Terapie Intensivă Mobilă care îi acordă în aceste momente îngrijiri medicale”, a anunțat ISU Arad. Din informațiile furnizate de publicația locală Special Arad, aflăm că încă două persoane au primit îngrijiri medicale în urma accidentului.

Cele trei victime (trei bărbați) sunt conștiente și cooperante, iar două au fost transportate la spital pentru îngrijiri și investigații medicale, astfel: o victimă a fost transportată de către echipajul medical SMURD TIM, o victimă a fost transportată cu elicopterul SMURD Arad, iar cea de-a treia victimă a refuzat transportul la spital.

ADVERTISEMENT

Imagini cumplite de la locul accidentului produs în Arad. Traficul, blocat până la ora 15.00

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRPD) Timișoara a publicat pe Facebook imagini de la accidentul din Arad. Scenele de pe șoseaua din Vinga sunt de-a dreptul cutremurătoare.

Cele două vehicule de mare tonaj care au intrat în coliziune au fost pur și simplu dezmembrate de pe urma impactului, dovadă că ele circulau cu foarte mare viteză. Drumul este plin de fiare și de bucăți din caroserie.

ADVERTISEMENT

O actualizare a DRPD Timișoara anunță că și un autoturism a fost afectat de impactul celor două TIR-uri. În plus, autoritățile informează că traficul este blocat până în jurul orei 15.00, el fiind deviat pe autostrada A1.

ADVERTISEMENT