Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Foto bombă! Florin Tănase, în discuții cu Gigi Becali la Palat!

Fotografie bombă cu Florin Tănase la Gigi Becali, la Palat. Fostul jucător al roș-albaștrilor i-a făcut o vizită patronului de la FCSB.
31.07.2023 | 12:46
Foto bomba Florin Tanase in discutii cu Gigi Becali la Palat
Florin Tănase a avut o apariție surpriză la Palat. Foto: FANATIK.
ADVERTISEMENT

Florin Tănase și-a reziliat contractul cu Al-Jazira în această vară, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, deși fostul „decar” al lui FCSB mai avea încă un an înțelegere în Emiratele Arabe Unite. Reporterii FANATIK au surprins o poză luni dimineață cu Florin Tănase la Gigi Becali, la Palatul din Aleea Alexandru.

Foto bombă! Florin Tănase, în discuții cu Gigi Becali la Palat!

FCSB i-a făcut o ofertă lui Florin Tănase, după ce fotbalistul a rămas liber de contract, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate. Totuși, fotbalistul a lăsat de înțeles că este tentat să accepte o altă ofertă pe bani mai mulți din străinătate.

ADVERTISEMENT

Înainte de conferința de presă a lui Gigi Becali, reporterii FANATIK au surprins o imagine în exclusivitate cu Florin Tănase la Palat. Informația a fost dezvăluită de Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA. „Să vedem o poză în exclusivitate surprinsă acum câteva minute la Palat, la Gigi Becali de reporterii speciali ai FANATIK. O poză în exclusivitate marca FANATIK. Tănase este la Palat. Cine știe?! N-ar fi de mirare să asistăm la o ultimă bombă. Cum ar fi să fie și Tănase la FCSB? Are unde să joace. Joacă vârf fals. 

Lui Gigi nu-i place Compagno. (n.r. pe Băluță unde îl bagă?) Îi găsește loc. Tu îmi spui mie că Tănase nu are loc la FCSB? Tu nu vrei să îți faci o echipă tot mai bună? Îi dai, îi transferi pe ăia care sunt sub Tănase. E greu de crezut. Informațiile sunt că va semna în Arabia, Tănase. O poză interesantă cu Tănase la FCSB. Voi doi nu îl vedeți, eu cu Vivi îl văd (n.r. Tănase, titular la FCSB)”, a dezvăluit Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT
Florin Tănase palat Gigi Becali
Florin Tănase a avut o apariție surpriză la Palat. Foto: FANATIK.

Gigi Becali, dezvăluiri despre apariția lui Florin Tănase la Palat: „Avea de gând să vină”

Gigi Becali a făcut dezvăluiri despre apariția surpriză a lui Florin Tănase la Palat. Patronul vicecampioanei a mărturisit că jucătorul are o ofertă foarte bună din străinătate. În caz contrar, fostul „decar” al roș-albaștrilor era decis să revină la FCSB.

„Vine la mine, dar are ofertă prea mare. Altfel, avea de gând să vină. Mi-a zis să-i dau un sfat și eu l-am îndrumat să plece acolo. (n.r. îl mai lăsați câțiva ani) Încă doi ani, după jucător și antrenor secund.

ADVERTISEMENT

Și-acum jucător și antrenor secund. Vezi când e omul bun, are calitate. Cum a fost și Chiricheș. Omul cuminte a venit acum”, a declarat Gigi Becali.

Florin Tănase nu mai are loc la FCSB: „Coman e mult peste el”

FCSB a făcut spectacol în perioada de transferuri din vară. O posibilă venire a lui Florin Tănase la FCSB a fost analizată de specialiștii FANATIK SUPERLIGA. Adrian Ilie și Robert Niță consideră că fostul jucător al roș-albaștrilor nu are loc în echipa de start a echipei lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită: „(n.r. Tănase are loc în primul 11 la FCSB?) Ca valoare, da. Ar juca în dreapta. E peste Cordea, peste Miculescu. Tănase scoate cel puțin 5-6 penalty-uri într-un campionat”.

Robert Niță: „Ca nume, ca valoare și ce a făcut la FCSB depinde unde. Coman în momentul de față este mult peste Tănase în forma lui bună. Chiar dacă el ratează, scapă singur cu portarul, ratează penalty. (n.r. poate pleacă Florinel). Eu nu cred, doar dacă îi achită cineva clauza”.

Adrian Ilie: „În momentul de față nu îl văd mai bun decât Coman și Compagno. Este un jucător de calitate, dar în momentul de față nu-l văd în fața lui Coman și Compagno”.

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune din media sportivă românească, poate fi urmărită LIVE în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30, NUMAI, pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO. În aceleași zile de la ora 17:30, emisiunea poate fi vizionată ÎN PREMIERĂ pe canalul de Youtube și pagina de Facebook Horia Ivanovici.

Florin Tănase, apariție surpriză la Palat

ADVERTISEMENT