News

Foto. El este cumnatul preferat al Gabrielei Firea! Nelu este căsătorit cu Nela, sora mai mare a fostei prezentatoare tv

Fost primar al Capitalei, Gabriela Firea se bucură astăzi de prezența familiei de la Bacău, cele două surori și fratele ei locuind acum în Voluntari.
01.09.2021 | 11:07
Gabriela Firea și familia ei: fratele Ionuț, surorile Angelica și Nela, mama Veronica
ADVERTISEMENT

Gabriela Firea, soția lui Florentin Pandele, provine dintr-o familie numeroasă, originară din Bacău. Nela, Angelica și Ionuț sunt frații fostei prezentatoare tv, cu toții locuind și lucrând astăzi în Voluntari, orașul condus de soțul Gabrielei Firea.

”Tata avea mari probleme cu băutura şi, normal, cu serviciul. Mama, după ce că le avea pe ale ei pe cap, trebuia să mai bată şi pe la tot felul de uşi să-i găsească din nou de lucru, după ce el îşi pierdea slujba. Bea foarte mult şi ne bătea şi pe noi, copiii, şi pe mama. Până la urmă am hotărât să-l părăsim. Chiar îmi revendic meritul că eu am convins-o pe mama să divorţeze”, mărturisea afectată Gabi Firea despre chinurile trăite în adolescență.

ADVERTISEMENT

Nela Vrînceanu se iubește cu Nelu

Nela Vica, sora mai mare a Gabrielei, apărea până de curând ca angajată în cadrul Direcției de Protecție a Copilului și Tineret Voluntari, unde ocupase succesiv funcțiile de inspector principal și de director executiv.

Tot Nela, care în 2018 își terminase mandatul de președinte al Consiliului de Administrație al Green City Voluntari S.A., avea o colaborare cu o firmă imobiliară, dar apărea și ca administrator al unei societăți comerciale bazată pe comerțul cu haine.

ADVERTISEMENT

În 2015, Nela – proprietara unui apartament în Bacău – își achiziționase și un apartament în Voluntari. Anul viitor, sora mai mare a Gabrielei Firea ar trebui să lichideze un împrumut bancar contractat în 2017, în valoare de 90.000 de euro.

Nela și Nelu s-au fotografiat artistic în Sibiu

Foarte discretă cu viața personală, Nela – mama lui Alin – este fericită în compania lui Nelu, partenerul ei. Zilele trecute, cei doi au vizitat Sibiul, prilej pentru o sesiune foto spontană prin locurile dragi pe care nu le mai vizitaseră de ani buni.

ADVERTISEMENT

Dacă Ionuț, singurul băiat al familiei Vrînceanu, este căsătorit, are doi copii și face kickboxing la clubul din Voluntari, cealaltă soră a Gabrielei, Angelica, a lucrat până de curând la Garda de Mediu.

Numai că, atunci când ministrul Mediului a demis-o pe Gabriela Dolojan, comisar șef al Gărzii de Mediu, și Angelica Cobzaru a trebuit să părăsească funcția de șef de cabinet al comisarului șef al Gărzii de Mediu.

ADVERTISEMENT

Tatăl Gabrielei Firea a murit anul trecut. Bărbatul era internat într-un cămin

În martie anul trecut, la moartea tatălui ei, Gabriela Firea s-a mulțumit să declare doar atât. ”Dumnezeu să-l odihnească pe Ioan, tatăl meu și al fratilor mei! Drum lin acolo unde nu este nici întristare, nici suspin, ci viață fără de sfârșit”, a notat atunci Gabriela Firea.

Ioan Vrînceanu, soțul Veronicăi, lucrase mulți ani pe șantier, ca muncitor necalificat. Ultimii ani îi petrecuse într-un cămin din Bacău, fetele lui plătindu-i cazarea și asigurându-i toate cele necesare, în ciuda faptului că bărbatul își părăsise familia.

 

ADVERTISEMENT