Life

Foto exclusiv. Prima poză a noului cuplu Reghe – Corina

FANATIK a obținut prima imagine cu Laurențiu Reghecampf și Corina Bilcon.
15.10.2021 | 20:34
Foto exclusiv Prima poza a noului cuplu Reghe  Corina
Foto exclusiv. Prima poza a noului cuplu Reghe – Corina. Sursa foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf și Corina Bilcon sunt în culmea fericirii, lucru arătat și de prima fotografie cu ei, în ipostaza de iubiți, obținută în exclusivitate de FANATIK.

Laurențiu Reghecampf și Corina Bilcon sunt în culmea fericirii

După ce antrenorul a transmis deja public faptul că a depus actele de divorț, iar relația lui cu Anamaria Prodan s-a terminat, iată că acesta face un pas important pentru a arăta că a trecut peste despărțire.

ADVERTISEMENT

Astfel, Laurențiu Reghecampf s-a afişat acum cu noua lui parteneră de viață, iar fericirea li se poate citi pe chip. Prima imagine cu aceștia îi arată foarte zâmbitori.

Cei doi au și alte motive de a fi bucuroși. În curând, ei vor deveni părinți, pentru că iubita lui Laurențiu Reghecampf este însărcinată în trei luni, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Relația lui Laurențiu Reghecampf cu Corina Bilcon este una foarte serioasă, după cum se poate înțelege, având în vedere că ei așteaptă un copil împreună.

Cei doi chiar locuiesc împreună, în Craiova, acolo unde antrenorul trebuie să stea pentru locul său de muncă.

ADVERTISEMENT
Foto exclusiv. Prima poza a noului cuplu Reghe – Corina
Foto exclusiv. Prima poza a noului cuplu Reghe – Corina. Sursa foto: Fanatik

Ce spune Anamaria Prodan despre relația lui Reghe

Așadar, cât de curând, antrenorul Universității Craiova își va cunoaște cel de-al treilea copil. La auzul veştii, Anamaria Prodan comenta pentru FANATIK că nu a auzit de această femeie niciodată.

“Ce sarcina? Nu știu despre ce vorbești… Cine e Corina? Ce înseamnă iubită oficială și noi nu știm?

ADVERTISEMENT

Nu înțeleg despre ce vorbești. Habar nu am, nu citesc presa. Am vorbit cu soțul meu acum 30 de minute și nu cred ca știa asta. Nu știu cine e fata asta, nu înțeleg de ce se tot bate apa despre ea…”, a spus Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf a anunțat că a depus actele de divorț

Relația dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-a încheiat, afirmă tehnicianul, deşi impresara susține în continuare că un divorț nu va avea loc.

Pe de altă parte, antrenorul mărturisea că aceasta este o perioadă foarte sensibilă pentru el, dar a specificat și că a depus actele de divorț.

„Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional”, a declarat el pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT