Life

Imaginile momentului cu iubita lui Reghe însărcinată! Corina și-a etalat burtica la cafenea. Foto

Corina, iubita însărcinată a lui Laurențiu Reghecampf, a fost surprinsă, zilele trecute, în timp ce își potolea pofta de o cafea, focoasa roșcată poposind, pentru câteva minute, la o cafenea pentru a lua la ”pachet” delicioasa licoare.
15.10.2021 | 18:49
Corina, iubita lui Laurentiu Reghecampf, e insarcinata Foto: Cancan
ADVERTISEMENT

Surprinsă de Cancan, iubita lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc, pare să fie într-o formă fizică de invidiat și, din imaginile publicate cu ea, se poate observa că este de-a dreptul fericită.

Corina, iubita lui Reghecampf, atentă cu sarcina

Din imaginile surprinse de Cancan, Corina pare să fie adepta unui stil vestimentar care se încadrează la casual. Apariția ei, deloc extravagantă, pare însă construită cu mare atenție, hainele purtate dovedind și gust și talent în a le alege.

ADVERTISEMENT

Preferând să poarte non-culori, Corina pare adepta stilului casual-rosk. Însărcinată în trei luni, iubita lui Reghe a ales să combine o cămașă albă cu o geacă de piele, colanți și bocanci, dovedind atenție mare la detalii.

Astfel, cu o geantă care, cu siguranță, costă mult mai mult decât salariul mediu pe o lună, cu unghiile îngrijite cu atenție, de un roșu pasional, ținând atentă telefonul de ultimă generație, Corina a preferat un machiaj discret, suficient însă pentru a-și pune în valoare trăsăturile indiscutabil atrăgătoare.

ADVERTISEMENT

Și, din imaginile surprinse de paparazzii Cancan se poate vedea că, în fapt, Corina, iubita însărcinată a lui Laurențiu Reghecampf, este o tânără care emană senzualitate, iar părul roșcat pe care îl ține strâns o face și mai atrăgătoare.

Corina, iubita lui Reghecampf, este însărcinată

Așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, Corina, iubita lui Laurențiu Reghecampf, este însărcinată, tânăra de 29 de ani urmând să nască în primăvara anului viitor, informațiile cu privire la copil indicând că ar fi o fetiță, prima pentru antrenorul Craiovei care are, deja, doi băieți din relațiile anterioare. De altfel, din imaginile surprinse de paparazzi, se poate observa, la un moment dat, cum Corina, foarte atentă, în protejează burtica de vremea rece de afară, ținându-și palma în dreptul locului în care se dezvoltă cel de-al treilea moștenitor al lui Laurențiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT

Așa cum FANATIK a și dezvăluit deja, Corina Caciuc, cunoscută și ca Bilcon, este din Deva, a lucrat o bună bucată de vreme în Dubai și, de când se iubește cu Laurențiu Reghecampf, a decis să îi fie alături acestuia și în România, motiv pentru care a renunțat la joburile pe care le avea în micul, dar bogatul, emirat arab.

Mai mult chiar, deja, Laurențiu Reghecampf și Corina au petrecut împreună în mai multe concedii, ei fiind surprinși împreună, de-a lungul acestei veri, și în Grecia, dar și în Delta Dunării. Iar acum, din ceea ce a aflat, în exclusivitate, FANATIK, Laurențiu Reghecampf și Corina locuiesc împreună.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf divorțează de Anamaria Prodan pentru Corina

Așa cum FANATIK a și anunțat în urmă cu câteva luni, Laurențiu Reghecampf a decis să divorțeze de Anamaria Prodan pentru a fi alături de Corina, iubita lui însărcinată în aproape trei luni.

De altfel, după ce câteva luni la rândul Anamaria Prodan a negat cu tărie că va divorța sau că s-a despărțit de Laurențiu Reghecampf, zilele trecute ea a și recunoscut că acum mai are o singură preocupare: să nu le fie afectați copiii de trauma divorțului.

Dar, dacă a acceptat divorțul, asta nu înseamnă că Anamaria Prodan a renunțat la lupta împotriva femeii pe care o vede vinovată pentru despărțirea ei de Laurențiu Reghecampf. Ba chiar, am putea spune noi, dimpotrivă, nu de altceva, dar Anamaria Prodan a început, pe contul ei de socializare, să o atace pe Corina, iubita însărcinată a soțului ei.

Iar atacurile nu au fost deloc amabile, Anamaria Prodan sugerând că iubita a antrenorului Craiovei, Corina, nu este tocmai frumoasă și a publicat câteva fotografii nereușite cu aceasta, ironizându-l astfel pe Laurențiu Reghecampf

ADVERTISEMENT