Sport

Foto. Lovitură de 100.000 de euro la pariuri! A mizat 50 de lei și a câștigat banii pe un apartament de lux

Weekend-ul trecut a făcut mulți pariori fericiți. Dar super lovitura a fost dată de un parior care a câştigat 100.000 euro cu doar 50 lei jucaţi!
28.09.2021 | 14:06
Foto. Lovitură de 100.000 de euro la pariuri! A mizat 50 de lei și a câștigat banii pe un apartament de lux
Acesta este codul biletului câștigător de 100.000 de euro!
ADVERTISEMENT

Din multitudinea de bilete câștigate la sfârșitul săptămânii, de departe a ieșit în evidență lovitura dată de un jucător îndrăzneț, care a crezut orbește în favoriții zilei.

Pe un bilet cu 18 meciuri, pariorul a mizat 50 de lei, toate meciurile disputându-se duminică. Practic, la finalul weekend-ului s-a trezit mai bogat cu 100.000 de euro!

O performanță remarcabilă, pe care o poți încerca și tu, mai cu seamă că SUPERBET are în această lună o ofertă de nerefuzat pentru jucători!

ADVERTISEMENT

Câştig colosal la pariuri: 100.000 euro! Cotă fabuloasă prinsă pe victoria Fiorentinei la Udine

Un amănunt interesant la biletul de 100.000 de euro: cu cîteva excepții, meciurile au fost în general liniștite și au curs așa cum și-a dorit fericitul câștigător.

Tichetul a debutat cu victoria lui Juventus, bifată încă dinainte de pauză, când torinezii aveau 2-0, și pronosticul a fost deja acordat prin intermediul ofertei Super Avantaj! (câștigi pariul dacă echipa pe care ai mizat are deja un avans de 2 goluri).

ADVERTISEMENT

A urmat o serie de jocuri cu victorii la limită, dar majoritatea obținute fără prea mari emoții, dar și cu o cotă de senzație prinsă la Udinese – Fiorentina,  2,52, ce mai mare de pe bilet!

Inspiratul câștigător a tremurat puțin la Gent – Cercle Bruges 2-1, cu gazdele reușind să întoarcă rezultatul după ce au fost conduse cu 1-0. Același lucru s-a întâmplat și la derby-ul Sofiei, cu CSKA marcînd de două ori până în minutul 63, după ce a fost condusă de asemenea cu 1-0.

ADVERTISEMENT

Arsenal și CFR, cotele de forță în drumul biletului spre glorie!

De aici încolo, practic meciurile au mers ca pe ață. Pariorul nostru a prins cote bunicele, între 1.47 și 1.70, dar și-a asumat cu curaj și două dispute delicate.

  1. A mizat pe Arsenal că bate, iar “tunarii” au măturat pe jos cu Tottenham în derby-ul londonez, scor final 3-1, pentru 2.30 cotă!
  2. Deși poate părea paradoxal, problemele au apărut la jocul din Liga 1. CFR s-a impus la limită, 1-0 cu UTA, (2.03 cotă), după o repriză secundă în care arădenii au ratat câteva ocazii uriașe, inclusiv o bară în prelungiri!
ADVERTISEMENT
Golul fabulos al lui Chipciu de la Arad, a contribuit și el la un câștig fabulos!
Golul fabulos al lui Chipciu de la Arad a contribuit și el la un câștig fabulos!

 

Jocurile de seară nu au avut istoric, nefăcând decât să oficializeze incredibilul câștig! 100.000 de euro, cu doar 10 euro investiți!

Poți să încerci și tu astfel de bilete, iar noi te sfătuim să le joci în online, unde poți la un moment dat, pe măsură ce avansezi cu meciurile, să ai opțiuni de cash-out interesant. În plus, Superbet are și o ofertă specială pentru tine cu ocazia Ligii Campionilor!

ADVERTISEMENT

Tot cu această ocazie pentru a veni în întâmpinarea jucătorilor care vor să profite de promoția cunoscutei case de pariuri, am analizat atent cele 16 de partide de Champions League de azi și de mâine și am selectat 10 meciuri din care puteți alcătui un bilet, sperăm noi, câștigător!

Biletul de 100.000 de euro! (1)
Biletul de 100.000 de euro! (1)
Biletul de 100.000 de euro! (2)
Biletul de 100.000 de euro! (2)
Biletul de 100.000 de euro! (3))
Biletul de 100.000 de euro! (3)
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik