News

Foto. Părinții iubitei lui Liviu Dragnea locuiesc lângă stadionul Steaua: ”Irina vine aici să voteze!”

Irina Tănase, logodnica lui Liviu Dragnea, s-a născut și a crescut în cartierul bucureștean Ghencea, acolo unde astăzi au rămas părinții ei.
01.08.2021 | 12:20
FOTO Părinții iubitei lui Liviu Dragnea locuiesc lângă stadionul Steaua: ”Irina vine aici să voteze!” - sursa foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, are 28 de ani și este la un pas să devină o femeie așezată la casa ei, după ce  politicianul a fost recent eliberat condiționat și se poate gândi din nou la căsătorie. Și asta pentru că, înainte de încarcerarea fostului lider PSD, petrecută pe 27 mai 2019, Liviu și Irina aranjaseră nunta pentru toamna acelui an, nașii anunțați fiind Claudiu Manda și Lia Olguța Vasilescu.

În ciuda faptului că se spune că ”relațiile la distanță nu rezistă”, Irina pare mai îndrăgostită ca oricând de iubitul Liviu, cu 30 de ani mai în vârstă decât ea. Drept dovadă stă și sărutul adolescentin de care cei doi s-au bucurat în fața ziariștilor, la eliberarea lui Dragnea, de pe 15 iulie anul curent.

ADVERTISEMENT

Iubita lui Liviu Dragnea a făcut achiziții imobiliare majore în lipsa logodnicului

În așteptarea eliberării lui Liviu Dragnea, Irina nu a stat degeaba. Cel puțin asta demonstra presa de investigație anul trecut, după ce luase la verificat investițiile Irinei Tănase, nu doar ceea ce trecuse tânăra în declarația de avere.

”Irina Tănase, iubita fostului lider PSD Liviu Dragnea, a cheltuit în 2019 peste 350.000 de euro în proprietăți imobiliare din București și împrejurimi. În decembrie 2019, în ajunul Crăciunului, Irina Tănase a cumpărat un apartament de 260.000 de euro, situat aproape de Palatul Parlamentului. Totodată, în portofoliul imobiliar al Irinei Tănase au intrat și două terenuri cu acces la un lac cu știucă, șalău și biban în județul Ilfov”, nota Rise Project despre achizițiile făcute recent de logodnica lui Liviu Dragnea.

ADVERTISEMENT

Ca o ironie a destinului, părinții Irinei au activat până acum câțiva ani în cadrul Penitenciarului Rahova, exact locul în care a fost închis viitorul lor ginere. Mama Irinei a fost asistentă medicală și primea un salariu lunar de 2500 de lei pe lună, iar tatăl Irinei îndeplinise funcția de electrician, pentru care încasase 2100 de lei pe lună, potrivit ultimelor declarații de avere depuse de aceștia.

Irina Tănase a terminat Facultatea de Relații Economice Internaționale

Irina Tănase a susţinut Bacalaureatul în 2011, unde a luat nota 8,8 la Limba Română, 7,45 la Matematică şi 9,1 la Biologie. Apoi a absolvit ASE-ul, Facultatea de Relații Economice Internaționale, și s-a angajat la Asesoft, firmă care îi aparținea lui Sebastian Ghiță.

ADVERTISEMENT

Ulterior, tânăra a prins postul de consilieră a politicianului Andrei Dolineaschi, în 2013, remarcându-se în cadrul unei acțiuni de voluntariat pentru PSD. Imediat, la doar 21 de ani, Irina Tănase s-a angajat la Ministerul Dezvoltării Regionale, ca asistentă a lui Liviu Dragnea.

Anul trecut, deranjată de faptul că în spațiul public apăruse informația că părinții ei nu ar fi de acord cu relația ei cu Liviu Dragnea (pe atunci la închisoare), Irina a postat o filmare cu mama ei pe Instagram, în care ironizează zvonurile respective.

ADVERTISEMENT

Mami, ai fost șocată când ai aflat de relația mea cu Liviu Dragnea?”, își întreabă Irina mama, care răspunde ironic: ” Oh, daaa…. Am rămas șocată până în ziua de azi!”. Ulterior, la întrebarea ”când l-ai cunoscut pe Liviu Dragnea?”, mama Irinei Tănase răspunde tot în zeflemea, ”Ieri!”.

Fratele Irinei Tănase a lucrat la Parlamentul European, la Bruxelles

De menționat ar fi faptul că și fratele Irinei a cochetat câțiva ani cu structurile înalte de stat. Iulian Tănase a lucrat cel puțin până în 2018 la Parlamentul European, ca specialist în relații economice externe, ca și soția lui, Loredana, care activase și la biroul europarlamentarului Viorica Dăncilă. Fratele Irinei ajunsese la Bruxelles după ce fusese propus pentru job de MInisterul pentru Mediul de Afaceri.

Chiar dacă în prezent locuiește împreună cu iubitul ei, Liviu Dragnea, Irina Tănase nu a uitat de unde a plecat și revine foarte des pe acasă, pe la părinți. Aceștia locuiesc într-un bloc cu 10 etaje din cartierul bucureștean Ghencea, chiar lângă stadionul Steaua. Iar Irina este bine văzută de vecini, care o întâlnesc mereu mai ales atunci când e zi de vot. ”Irina e o drăguță, mereu salută pe toată lumea, are bun simț. Ea vine aici să voteze, că nu cred că și-a schimbat adresa din buletin, și atunci mai stăm puțin de vorbă”, a declarat o vecină a familiei Tănase pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT