ADVERTISEMENT
Fotbal international

Fotografia care îi face să viseze pe fanii lui Juventus. Copilul de lângă Luis Suarez îi poate fi acum coechipier

Autor: Sorin Dumitrescu | 03.09.2020 | 14:33
Fotografia care îi face să viseze pe fanii lui Juventus. Copilul de lângă Luis Suarez îi poate fi acum coechipier
Fotografia care îi face să viseze pe fanii lui Juventus. Copilul de lângă Luis Suarez îi poate fi acum coechipier. Instagram Luis Suarez

Se apropie tot mai mult ora când fostul atacant al Barcelonei, Luis Suarez, va semna un contract pe trei ani cu Juventus, alăturându-se astfel proiectului iniţiat de noul antrenor al bianconerilor, Andrea Pirlo.

ADVERTISEMENT

Juventus are mare nevoie de un om de gol, în faţa porţii adverse, după plecarea lui Gonzalo Higuain, care nu a fost însă exact ceea ce trebuia şi acest lucru s-a văzut din plin sezonul trecut, când Pipita a fost mai degrabă o rocă oarecare, nicidecum una valoroasă.

La Juventus frustrarea e mare pentru că echipa domină de nouă sezoane Serie A, dar în Europa nu a mai reuşit să ajungă în vârful piramidei, deşi în 2015 şi 2017 s-a aflat aproape, pierzând finalele cu Barcelona şi apoi cu Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Luis Suarez, dorit de Andrea Pirlo în centrul atacului lui Juventus

Aşa încât s-a dovedit că efortul financiar uriaş de a-l aduce la Torino încă din vara lui 2018 pe portughezul Cristiano Ronaldo pentru câştigarea trofeului Champions League, cu care el este obişnuit, nu a fost suficient şi strategia trebuie regândită.

Andrea Pirlo este adeptul jocului ofensiv, el fiind pe teren un magician al loviturilor libere şi al paselor de o precizie milimetrică, din care coechipierii săi au marcat multe goluri.

ADVERTISEMENT

Îl vede omul perfect lângă Cristiano Ronaldo şi Dybala

Prin urmare îşi doreşte o linie de atac formată din trei ghimpi pentru apărările adverse. Şi aceştia ar fi Cristiano Ronaldo pe dreapta, respectiv Paulo Dybala pe stânga, iar în centru Luis Suarez are cele mai mari şanse în faţa lui Edin Dzeko.

Faptul că uruguayanul este foarte aproape de a îmbrăca tricoul lui Juventus îl demonstrează şi o poză apărută pe reţelele de socializare care a făcut mare vâlvă şi care foarte curând îi poate aduce coechipieri pe cei doi din imagine.

ADVERTISEMENT

Fotografia în care Suarez apare alături de copilul De Ligt

Este o fotografie făcută în perioada când El Pistolero era încă la Ajax şi devenise vedeta echipei. Lângă el apare un puşti în treningul lui Ajax, care fusese copil de mingi la meciul ce abia se încheiase al echipei mari.

Lângă Suarez nu se afla atunci nimeni altul decât cel care deja are un an de când joacă în centrul apărării torineze, internaţionalul olandez Matthijs De Ligt. Copilul de mingi din acea poză este foarte aproape să joace în aceeaşi echipă cu Luis Suarez.

ADVERTISEMENT

Suarez vrea pace cu Chiellini

Şi un alt indiciu că fostul vârf al Barcelonei va ajunge la Torino este faptul că Suarez l-a sunat pe Giorgio Chiellini, pentru a repara peste ani un incident petrecut la un meci al naţionalelor Italiei şi Uruguayului de la CM 2014.

Fotografia care îi face să viseze pe fanii lui Juventus. Copilul de lângă Luis Suarez îi poate fi acum coechipier. Foto: Corriere dello Sport-Stadio.it

Atunci, la o fază în careul Italiei Suarez l-a muşcat de umăr pe italian, care a răspuns, specialitatea casei, cu o lovitură cu cotul în figura agresorului.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!