Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fotografia uluitoare cu piciorul lui Albu după penalty-ul nedat la Sepsi – Rapid 0-0

Rapid a avut un penalty neacordat în startul meciului cu Sepsi. Alexandru Albu a fost călcat în careu, dar Ovidiu Haţegan nu a văzut şi nu a acordat nimic.
13.11.2023 | 14:05
Fotografia uluitoare cu piciorul lui Albu dupa penaltyul nedat la Sepsi  Rapid 00
Fotografia uluitoare cu piciorul lui Albu după penalty-ul nedat la Sepsi – Rapid 0-0. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sepsi şi Rapid au încheiat la egalitate, scor 0-0. Giuleştenii au făcut un pas greşit la Sf. Gheorghe şi au contestat arbitrajul lui Ovidiu Haţegan, care nu a acordat un penalty după ce Alexandru Albu a fost călcat pe călcâi în careu.

Fotografia uluitoare cu piciorul lui Albu după penalty-ul nedat la Sepsi – Rapid 0-0

Horia Ivanovici a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că Alexandru Albu a fost călcat în careu, iar arbitrajul video ar fi trebuit să intervină, în condiţiile în care Ovidiu Haţegan nu a văzut:

ADVERTISEMENT

“Se putea da penalty. Albu este călcat în interiorul careului şi nu se dă nimic. Probabil, toţi arbitrii sunt echidistanţi, că toate echipele se plâng. La 1-0 se juca altfel. 

Nici măcar arbitrul la VAR în meciul Rapidului. Cheamă arbitrul la VAR! La Voluntari au chemat arbitrul şi s-a dat”, a dezvăluit Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Răchită: ” “Se putea da penalty, dar Sepsi trebuia să câştige, pe joc”

Valeriu Răchită a declarat că Sepsi merita să câştige după cum a evoluat jocul, dar Rapidul trebuia să primească un penalty după faultul asupra lui Alexandru Albu:

Se putea da penalty, dar Sepsi trebuia să câştige, pe joc. A avut mai multe ocazii, merita să bată. Este penalty. Haţegan n-a văzut, dar cei din camera VAR? 

ADVERTISEMENT

Eu nu cred că a văzut Haţegan, dar nu putea să îl cheme cineva din camera VAR? Sau este ca şi în cazul lui Kovacs, că nu au curajul să îl cheme la monitor? Mingea era în faţă. L-a călcat involuntar. 

În camera VAR ai patru monitoare, şase reluări. Pe Kovacs, pe Haţegan, cei din camera VAR nu prea au curaj să îi cheme”, a fost părerea lui Vivi Răchită.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, emisiune moderată de Horia Ivanovici, se vede în direct și în exclusivitate pe www.fanatik.ro în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

“Călcături de asta sunt pe un teren de fotbal. Important este dacă acea călcătură produce cădererea. Dacă acea călcătură împiedică celălalt jucător să înainteze. Sunt mai multe aspecte de luat în calcul. Este un sport de contact. Câteodată mai este o mână pe jucător. Şi este normal”,Andrei Vochin

Fotografia uluitoare cu piciorul lui Albu după penalty-ul nedat la Sepsi – Rapid 0-0

ADVERTISEMENT