Fotografii și înregistrări recente cu Michael Schumacher, oferite spre vânzare pentru 1.000.000 de lire sterline. Cum a reacționat familia

Adrian Baciu   
în Formula 1
23/01/2020, 10:20
Fotografii și înregistrări recente cu Michael Schumacher, oferite spre vânzare pentru 1.000.000 de lire sterline. Cum a reacționat familia
Fotografii și înregistrări recente cu Michael Schumacher, oferite spre vânzare pentru 1.000.000 de lire sterline. Cum a reacționat familia

În urmă cu mai bine de șase ani, marele campion de Formula 1 Michael Schumacher suferea un grav accident de schi în stațiunea franceză Meribel. Diagnosticat cu traumatism celebral sever, germanul a fost supus mai multor intervenții chirurgicale. De la acea dată, familia fostului campion mondial a reușit să protejeze intimitatea.

Imagini cu Michael Schumacher au fost oferite presei pentru 1.000.000 de lire sterline

De pe 29 decembrie 2013, Michael Schumacher duce o luptă crâncenă să își revină după accidentul de pe pârtia franceză. În jurul marelui campion din Formula 1 s-a creat un uriaș mister în ceea ce privește starea sa de sănătate.

Întrucât informațiile sunt foarte puține, multe dintre zvonuri fiind nefondate, există tentația de a afla amănunte cu orice preț despre legenda sportului cu motor.

Englezii de la The Mirror au dezvăluit în această săptămână că ar exista fotografii şi imagini video cu Michael Schumacher întins în pat în casa sa de la Geneva.

Se pare că aceste filmări au fost făcute în secret și chiar au fost oferite spre vânzare pentru 1.000.000 de lire sterline. Sursa citată mai scrie că imaginile cu pilotul german ar fi extrem de dure, arătându-l pe acesta într-o stare medicală de neimaginat.

Soția lui Schumacher, Corinna, ar fi alertat deja poliția germană în legătură cu această breșă în intimitatea familiei sale. Întrebat despre acest subiect, Sabine Kehm, managerul lui Schumacher, a spus că starea fostul pilot este o chestiune intimă și nu oferă detalii în acest sens.

Medic neurochirurg: ”Uitați imaginea lui Schumacher din trecut!”

La începutul acestei săptămâni, celebrul medic italian neurochirurg, Nicola Acciari, avertiza opinia publică în legătură cu starea lui Michael Schumacher.

”Trebuie să ne scoatem din minte imaginile din trecut cu Schumacher. Nu va mai arăta la fel niciodată”

Accidentul grav suferit de Michael Schumacher în 2013

Michael Schumacher a suferit o puternică leziune la cap pe data de 29 decembrie 2013 în timp ce se afla în vacanţă la schi în staţiunea franceză Meribel.

Chiar dacă purta cască, Schumi a suferit răni grave şi a fost timp de 5 luni în comă.

Informațiile despre starea de sănătate a pilotului sunt extrem de puţine, familia susţinând de mai multe ori că “starea de sănătate a lui Michael este o chestiune de viaţă privată”. 

  • 7 titluri mondiale a câştigat Michael Schumacher
  • 6 ani au trecut de când Schumi a suferit accidentul la schi
Închide ×