Fotbal international

Franţa-Belgia 1-0, semifinale CM 2018. Francezii, în finală după 12 ani!

10.07.2018 | 22:46
FrantaBelgia 10 semifinale CM 2018 Francezii in finala dupa 12 ani

FRANȚA – BELGIA LIVE STREAM SEMIFINALE CAMPIONATUL MONDIAL – CM 2018. Franţa – Belgia 1-0 s-a jucat în prima semifinală de la Campionatul Mondial 2018. Selecţionata pregătită de Didier Deschamps a obţinut calificarea în finală graţie golului marcat de Samuel Umtiti. Francezii s-au calificat în ultimul act al unui Campionat Mondial după o pauză de 12 de ani.  Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatori, etc.

Min. 51 / GOOOOOOOL Franţa! Umtiti a deschis scorul cu o lovitură de cap, mingea fiind deviată de Fellaini.

UPDATE, ora 21:00 / A început meciul Franţa – Belgia.


UPDATE, ora 20:00 / Au fost anunţate formaţiile de start pentru meciul Franţa – Belgia.

Franţa: Lloris – Pavard, Varane, Umtiti, Lucas – Pogba, Kante – Mbappe, Griezmann, Matuidi – Giroud

Belgia: Courtois – Alderweireld, Kompany, Vertonghen – Dembele, Fellaini, Witsel, Chadli – De Bruyne, Lukaku, Hazard


FRANȚA – BELGIA LIVE STREAM SEMIFINALE CAMPIONATUL MONDIAL – CM 2018. Prima semifinală la turneul final al Campionatului Mondial 2018 este Franţa – Belgia. Partida se va disputa marţi, 10 iulie, începând cu ora 21:00 pe stadionul “Krestvski” din Sankt Petersburg, un stadion construit încă de pe vremea când pe banca echipei locale, Zenit, se afla tehnicianul român Mircea Lucescu. Este penultimul joc pe care îl va găzdui Sankt Petersburg la Campionatul Mondial, ultimul urmând a avea loc sâmbătă, 14 iulie, în finala mică. Este clar că echipa învinsă din această semifinală nici nu va părăsi oraşul, pentru că în interval de patru zile va evolua de două ori pe acest stadion, în timp ce învingătoarea va pleca pentru finala de la Moscova.

Franţa – Belgia LIVE TEXT, minut cu minut la Campionatul Mondial 2018

FRANȚA – BELGIA LIVE STREAM SEMIFINALE CAMPIONATUL MONDIAL – CM 2018. Franţa a ajuns la turneul final al CM 2018 după ce a câştigat grupa A a preliminariilor CM zona europeană. Francezii s-au bătut cu Suedia pentru locul 1, singurul eşec înregistrat fiind tocmai pe terenul nordicilor.

La turneul final al CM Franţa a fost repartizată în grupa C, alături de Danemarca, Peru şi Australia. Din start Franţa şi Danemarca plecau drept principale favorite şi aşa a şi fost, în această ordine. Franţa a câştigat grupa cu 7 puncte. A învins fără glorie pe Australia în primul meci, în care s-a apelat pentru prima dată la sistemul VAR la un Mondial. Au marcat Griezmann din penalty şi Pogba. În al doilea meci puştiul minune Mbappe a marcat golul victoriei cu 1-0 în faţa Peru.Finala grupei, Franţa – Danemarca este, până acum singurul meci încheiat cu scor alb la acest turneu final.

FRANȚA – BELGIA LIVE STREAM SEMIFINALE CAMPIONATUL MONDIAL – CM 2018. Belgia s-a calificat în stil de mare echipă la turneul final al CM 2018. A defilat pur şi simplu în preliminarii în grupa H, în care nu a pierdut nici un meci. A avut nouă succese şi o singură remiză. A marcat 43 de goluri şi a primit doar şase.

La turneul final Belgia a fost trasă la sorţi în grupa H, o grupă lejeră, în care alături de Anglia era clar favorită la calificarea în optimi. Belgia a câştigat toate cele trei partide: 3-0 cu Panama, după un neaşteptat 0-0 la pauză. Goluri Mertens şi Lukaku dublă. Apoi un joc cu şapte goluri: 5-2 cu Tunisia, goluri Hazard – dublă, Lukaku – dublă şi Batshuayi. În finala grupei a învins Anglia prin bijuteria lui Januzaj.

Franţa – Belgia LIVE STREAM, în semifinalele CM 2018

FRANȚA – BELGIA LIVE STREAM SEMIFINALE CAMPIONATUL MONDIAL – CM 2018 În optimi Franţa a furnizat împreună cu Argentina cel mai frumos spectacol de la acest turneu final, dacă nu cumva cel mai frumos meci din istoria Mondialelor, detronând în opinia multor specialişti partida România – Argentina din optimile 1994, socotită cel mai frumos meci all time la Mondiale. Franţa s-a impus cu 4-3, după ce a deschis scorul, a fost condusă cu 2-1 şi a revenit decisiv. Eroul a fost puştiul Mbappe, cu o dublă şi un penalty scos şi transormat de Griezmann, dar şi fundaşul Pavard a fost o revelaţie, cu un gol superb şi de nimeni scontat.

În sferturi a fost mult mai uşor, 2-0 cu Uruguay, gol al fundaşului Varanne şi apoi Griezmann a marcat în colaborare cu portarul Muslera, autorul uneia dintre cele mai mari gafe la acest turneu final.

FRANȚA – BELGIA LIVE STREAM SEMIFINALE CAMPIONATUL MONDIAL – CM 2018. Belgia a trecut prin cele mai mari emoţii în optimi, unde părea a avea cel mai simplu meci. În minutul 69 al partidei cu Japonia era 2-0 pentru asiatici şi se părea că marea surpriză s-a produs. Dar selecţionerul Roberto Martinez a avut o inspiraţie incredibilă, trimiţându-i pe teren pe Fellaini şi Chadli, la prima vedere doi jucători defensivi. Vertonghen a redus scorul în minutul 69, iar apoi rezervele introduse au trecut la pupitru: 2-2 Fellaini şi la ultima secvenţă a prelungirilor timpului regulamentar, în minutul 95, Chadli a finalizat un contraatac desfăşurat cu viteza laserului: 3-2 pentru Belgia.

În sferturi mulţi vedeau Belgia plecată acasă în disputa cu Brazilia. Însă “dracii roşii” au făcut o primă repriză perfectă. Fernanadinho i-a “ajutat” cu un autogol, iar De Bruyne a finalizat ca la carte alt contraatac, specialitatea casei. Renato Augusto a marcat pentru Brazilia după pauză, iar Courtois a scos de sub bară egalarea lui Neymar din ultima secundă. 2-1 pentru Belgia, în meciul socotit în ţară drept cel mai bun din istoria echipei naţionale.

Franţa - Belgia LIVE STREAM semifinală la Campionatul Mondial 2018. Bucuria belgiană imensă după ce a răpus marea favorită Brazilia după cel mai bun meci din istoria naţionalei
Franţa – Belgia LIVE STREAM semifinală la Campionatul Mondial 2018. Bucuria belgiană imensă după ce a răpus marea favorită Brazilia

Franţa – Belgia LIVE VIDEO pe TVR 1 şi TVR HD

Duelul dintre naţionala Franţei şi reprezentativa Belgiei din semifinalele Campionatului Mondial din 2018 care va avea loc marţi, 10 iulie, de la ora 21:00, se va putea viziona pe TVR 1 şi TVR HD, dar şi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Franţa – Belgia LIVE cote la pariuri CM 2018

Rezultat final

Franţa –  cotă 2.61

Egal – cotă 3.30

Belgia – cotă 3.15

Cine se califică

Franţa – cotă 1.75

Belgia – cotă 2.08

Total goluri

 Înscriu ambele echipe

Da (GG) – cotă 1.80

Nu (NG) – cotă 1.97

Pauză/ Final:

1/1 – cotă 4.45

x/1 – cotă 5.25

2/1 – cotă 24.00

1/x – cotă 13.00

x/x – cotă 4.50

1/2 – cotă 25.00

x/2 – cotă 5.85

2/2 – cotă 5.00

Total goluri:

0-1 – cotă 3.10

4-6 – cotă 3.60

2-3 – cotă 2.00

7+ – cotă 14.75

Marchează oricând:

Romelu Lukaku – cotă 2.80

Antoine Griezmann – cotă 3.00

Kylian Mbappe – cotă 3.25

Eden Hazard – cotă 3.65

Franţa – Belgia – echipe probabile

FRANŢA:  Lloris – Lucas Hernandez, Umtiti, Varane, Pavard –  Kante,  Pogba – Matuidi, Griezmann, Mbappe -Olivier Giroud. Antrenor: Didier Deschamps

Revine Matuidi după runda de suspendare

BELGIA: Courtois –  Vertonghen, Kompany, Vermaelen, Alderweireld – Carrasco, Witsel – De Bruyne,  Chadli, Hazard -Romelu Lukaku​. Antrenor: Roberto Martinez

Absentează Thomas Meunier (suspendat)

ARBITRI: Andrés Cunha  – Nicolas Taran, Mauricio Espinosa (toţi Uruguay). Al patrulea oficial: Cesar Ramos (Mexic). Al cincilea oficial: Marvin Torrentera (Mexic)

Tags: