Sport

Fratele lui Mihai Bendeac, prezentare de gală la Dinamo: „Lucra pro bono din iarnă!”

Dinamo și-a completat staff-ul cu Andrei Bendeac, fratele celebrului actor de comedie. Ce funcție va avea cunoscutul fan dinamovist.
17.08.2023 | 20:23
Fratele lui Mihai Bendeac prezentare de gala la Dinamo Lucra pro bono din iarna
Andrei Bendeac este unul dintre cei mai cunoscuți suporteri al lui Dinamo și foarte apropiat de jucători.
ADVERTISEMENT

Dinamo a pus stop pentru moment transferurilor de jucători, însă „câinii” și-au completat staff-ul administrativ cu unul dintre cei mai cunoscuți membri din programul Doar Dinamo București.

Dinamo, mișcare de imagine înainte de meciul cu FC Voluntari

Dinamo a anunțat pe pagina oficială de Facebook că haita „alb-roșie” s-a înmulțit cu încă un membru: „Clubul Dinamo 1948 București, prin intermediul rețelelor de socializare oficiale, este entuziasmat să anunțe că Andrei Bendeac, cunoscut de dinamoviști drept ‘Bendy’, câine roșu la rândul lui, face oficial parte din staff-ul administrativ al clubului”.

ADVERTISEMENT

Suporterul a contribuit prin toate eforturile pentru ca Dinamo să supraviețuiască și chiar a făcut voluntariat pentru club: „’Bendy’ a gestionat canalele de comunicare ale clubului, pro-bono, încă din iarnă, când clubul se afla în Liga a II-a”.

Acest lucru i-a adus fratelui lui Mihai Bendeac recunoaștere din partea conducerii și a fotbaliștilor: „Pe el l-ați întâlnit la edițiile de FanZone pre-match sau l-ați urmărit în interviurile luate jucătorilor post-match. De acum înainte, Andrei va face parte oficial din ‘lotul’ clubului nostru! Bine ai venit la Dinamo, Andrei Bendeac!”.

ADVERTISEMENT

Andrei Bendeac, lacrimi de fericire la barajul cu FC Argeș. Postare emoționantă a lui Mihai Bendeac

Mihai Bendeac a scris o postare virală la barajul de promovare dintre Dinamo și FC Argeș, câștigat cu 6-1 de jucătorii lui Ovidiu Burcă. Andrei a izbucnit în lacrimi la finalul partidei:

„Când avea 2 ani, @aka_bendy dormea doar dacă, pe pat, era așternut cu Dinamo. Toată copilăria, torturile de ziua lui erau cu sigla clubului. Cănuța din care bea, la fel. Rar mi-a fost dat să văd un asemenea nivel de iubire.

ADVERTISEMENT

Deși nu mai mișcă în mine mare lucru dinamovismul, sunt extraordinar de fericit pentru fratele meu. Mă bucură fericirea lui în seara. Pentru că îl iubesc. Și, iubindu-l, asta-i viața, trebuie să reînvăț să iubesc Dinamo”, a scris actorul pe pagina lui de Instagram.

Andrei Bendeac l-a contestat pe Gigi Becali și nu vrea ca Dinamo să ajungă ca FCSB

O voce puternică în programul DDB, Andrei Bendeac a spus clar și răspicat că nu vrea ca Dinamo să ajungă pe mâna unui patron ca Gigi Becali: „Sunt nebun dacă spun că prefer situația în care se află Dinamo acum, comparativ cu mizeria asta? Fără identitate, fără antrenor, cu un patron care zici că e rudă cu Mussolini și pretenții să iei mereu campionatul cu maxim de puncte?

ADVERTISEMENT

No thanks. Îmi plătesc singurel programul DDB, piș ochii tot weekend-ul după ce iar și-o ia Dinamo cu 5-0 și mă trezesc zilnic gândindu-mă că e posibil ca echipa mea să nu mai existe cândva, într-un viitor apropiat. Prefer asta. I’m good”.


  • Cota oferită de WIN2 pentru pronosticul “1×2” este 1.95 la meciul FC Voluntari – Dinamo

ADVERTISEMENT