Life

Fratele Mădălinei Manole, la 12 ani de la moartea artistei: „Nu mai vine nimeni la mormânt. Petru Mircea e Satana pe pământ”

Marian, fratele Mădălinei Manole, nu e împăcat nici după 12 ani de verdictul oficial în cazul morții surorii sale. Acesta spune că a obosit și nu mai are nicio speranță că se va afla adevărul în care el crede.
14.07.2022 | 09:07
Fratele Madalinei Manole la 12 ani de la moartea artistei Nu mai vine nimeni la mormant Petru Mircea e Satana pe pamant
Fratele Mădălinei Manole,extrem de îndurerat și acum din cauza morții surorii sale
ADVERTISEMENT

S-au scurs deja 12 ani de la moartea Mădălinei Manole, tragedie peste care fratele regretatei cântărețe nu poate trece nici azi foarte ușor.

Fratele Mădălinei Manole nu și-a văzut nepotul nici până acum

Aproape resemnat de verdictul dat în cazul dispariției surorii sale, căci el nu crede în varianta sinuciderii, Marian a mărturisit că a obosit inclusiv să mai vorbească despre acest subiect.

ADVERTISEMENT

În opinia fratelui ”fetei cu părul de foc”, oricât de multe apeluri publice a făcut legat de redeschiderea acestui caz, pe care mulți îl privesc cu suspiciune, nu se va schimba nimic.

Marian este supărat și pentru că artista a început să fie uitată. Contactat de FANATIK pentru a rememora câteva din cele mai frumoase lucruri trăite alături de sora sa, dar și care mai este relația sa cu fostul cumnat, Petru Mircea, bărbatul a spus că este dezamăgit că la mormântul cântăreței abia mai merge cineva.

ADVERTISEMENT

Fratele Mădălinei Manole ne-a spus că părerea lui despre Petru Mircea nu s-a schimbat deloc și că nici în ziua de azi nu și-a văzut nepotul, pe Petru Junior, deoarece tatăl băiatului nu permite asta.

„Puiucu din Otopeni mă tot amenință. Ăla nu e om”

Marian spune că unul din motivele pentru care refuză să redeschidă subiectul, cu toate că postează destul de des pe Facebook texte legate de moartea surorii sale, este teama că va fi dat în judecată de Petru Mircea, pe care îl urăște din tot sufletul.

ADVERTISEMENT

„M-am săturat să vorbesc despre sora mea. De ce? Pentru că nu se întâmplă nimic. Pot doar să spun că în clipa când se va face dreptate o să vorbesc. Dacă eu îmi dau drumul la gură, am nevoie de cel puțin doi avocați. Dacă aveam putere și bani, poate s-ar fi aflat adevărul.

Nu mi-am văzut nepotul nici până acum. Puiucu din Otopeni, cum îi spun eu, mă tot amenință pentru ce scriu pe Facebook. Ăla nu e om. Un om normal nu face ce face el. E Satana pe pământ!”, a declarat Marian Manole, extrem de mâhnit, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă va ține parastas sau dacă pregătește ceva special în memoria surorii sale, Marian a fost destul de evaziv. A dezvăluit că nu prea mai merge nimeni la locul de veci al artistei.

„Nu mai vine nimeni la ea la mormânt”

„Nu mai vine nimeni la ea la mormânt. Ce să mai organizez? Mai vin doi-trei oameni. E un fan care mai scrie scrisori, care depune flori, nu vreau să îi dau numele să nu îi fac reclamă. Pe nimeni nu mai interesează”, a adăugat Marian.

Mădălina Manole s-a sinucis pe 14 iulie 2010, cu o substanță toxică denumită Furadan. Fata cu “fata cu părul de foc” a făcut rost de acest pesticid prin intermediul unei prietene și fane, Adriana Berta Slav. 

I-a spus femeii că ar fi avut nevoie de acea compoziție chimică fatală pentru culturile agricole ale socrilor ei. Acesta e și motivul pentru care persoana care i-a făcut rost de Furadan nu a răspuns penal, procurorii ajungând la concluzia că nu știa intențiile reale ale Mădălinei atunci când a comandat flaconul care i-a adus sfârșitul.

 

ADVERTISEMENT