News

Frații Tate, în libertate. Curtea de Apel i-a plasat sub control judiciar. Reacția lui Andrew. Update

Frații Andrew și Tristan Tate au fost puși în libertate. Curtea de Apel București i-a plasat sub control judiciar, decizia fiind definitivă.
04.08.2023 | 13:23
Fratii Tate in libertate Curtea de Apel ia plasat sub control judiciar Reactia lui Andrew Update
Frații Andrew și Tristan Tate, în libertate. Curtea de Apel i-a plasat sub control judiciar. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT
04-08-2023
10:35

Prima reacție a lui Andrew Tate după decizia Curții de Apel

Unul dintre frații Tate, Andrew, a avut o primă reacție după ce Curtea de Apel a decis plasare sa și a lui Tristan, precum și a complicelor lor, în libertate. Acesta a postat un mesaj scurt și concis pe contul său de Twitter.

”După 10 luni. 3 la închisoare, 7 acasă.
După un sechestru pus pe bunuri în valoare de 15 milioane de euro.
După un rechizitoriu al judecătorilor bazat pe nimic.

Dosarul a fost transmis unui judecător care l-a considerat slab și circumstanțial. Am fost eliberat din arest la domiciliu, dar trebuie să rămân în România.

Acum. Spre Moschee”, a scris Andrew Tate.

Frații Andrew și Tristan Tate, judecați pentru viol, grup infracțional organizat și trafic de persoane, au fost puși în libertate. Curtea de Apel București a decis schimbarea arestului la domiciliul cu controlul judiciar.

Frații Andrew și Tristan Tate, în libertate. Curtea de Apel i-a plasat sub control judiciar

Curtea de Apel București a decis vineri, 4 august, ca frații Tate să scape arestul la domiciliu. Cei doi rămân doar cu control judiciar, în dosarul în care sunt judecaţi pentru constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol. O decizie similară s-a luat și pentru cele două tinere din România, puse sub acuzare în acelaşi dosar.

ADVERTISEMENT

Decizia instanței: ”(…) Secţia I penală, pronunțare în dosarul nr. (…). Desfiinţează încheierea contestată şi rejudecând: În temeiul art. 348 Cod de procedură penală cu referire la art. 207 Cod de procedură penală constată legalitatea măsurii arestului la domiciliu faţă de inculpaţii Tate III Emory Andrew, Tate Tristian, Radu Luana Alexandra şi Naghel Georgiana-Manuela.

În temeiul art. 242 alin. 2 Cod de procedură penală cu referire la art.211 şi urm Cod de procedură penală, înlocuiește măsura arestului la domiciliu a inculpaţilor Tate III Emory Andrew, Tate Tristian, Radu Luana Alexandra şi Naghel Georgiana-Manuela cu măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 zile, de la 04 august 2023 până la 02 octombrie 2023, inclusiv”.

ADVERTISEMENT

Măsura controlului judiciar vine și cu o serie de obligații pentru frații Tate și complicele lor. Astfel, ei trebuie să se prezinte la judecătorul de cameră preliminară sau la instanța de judecată ori de câte ori sunt chemaţi. De asemenea, trebuie să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei.

Cei doi frați, precum și complicele Radu Luana Alexandra şi Naghel Georgiana-Manuela, nu au voie depăşească limita teritorială a judeţului Ilfov şi a Municipiului Bucureşti, decât cu încuviinţarea prealabilă a judecătorului. Cele două femei nu au voie să se apropie una de cealaltă şi nici de inculpații Tate

ADVERTISEMENT

Andrew și Tristan Tate, precum și presupusele lor complice, trimiși în judecată de DIICOT pe 20 iunie

Frații Tate și cele două românce au fost trimişi în judecată de DIICOT pe 20 iunie 2023. Ei sunt acuzaţi că au constituit un grup infracţional organizat, în scopul racolării, cazării şi exploatării, prin obligarea unor femei la crearea unor materiale cu conţinut pornografic, destinate difuzării contra cost pe site-uri de profil.

De pe urma acestor activități, inculpaţii ar fi obţinut importante sume de bani. Procurorii spun că infracţiunile pentru care sunt judecați în acest dosar, ajuns la Tribunalul București, sunt: constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane în formă continuată, viol în formă continuată (două acte materiale), acces ilegal la sistem informatic, alterarea integrităţii datelor informatice, lovire sau alte violenţe şi instigare la această infracţiune.

ADVERTISEMENT

Din referatul DIICOT rezultă că infracţiunea de trafic de persoane ar fi fost comisă atât pe teritoriul României, dar şi în Statele Unite ale Americii şi Marea Britanie. Fraţii Andrew și Tristan Tate sunt acuzați că racolau tinere sub pretextul începerii unei relaţii de iubire, după care le duceau într-o casă din judeţul Ilfov, unde erau obligate să producă clipuri video, care erau apoi postate pe site-uri pentru adulţi.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Primul imperiu din istoria umanității. Clădit de un copil din flori a schimbat...
Primul imperiu din istoria umanității. Clădit de un copil din flori a schimbat decisiv lumea în care trăim
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Dosar penal după o nuntă cu alai care a blocat străzile şi trotuarele,...
Dosar penal după o nuntă cu alai care a blocat străzile şi trotuarele, în Teleorman. Martorii la eveniment, indignaţi: "Poliţia e acolo să le asigure circul"
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea...
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și l-a permis actorul
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Trăistariu, vorbe grele după Eurovision. De ce a ajuns concursul o catastrofă
Trăistariu, vorbe grele după Eurovision. De ce a ajuns concursul o catastrofă
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată