Sport

FRF și Edi Iordănescu, trași la răspundere după Finlanda – România: „S-au dus la Boloni să râdă de el!” / „De ce să rămâi la echipă?”

FRF și Edi Iordănescu au fost trași la răspundere de către Basarab Panduru după remiza din duelul Finlanda - România, scor 1-1.
24.09.2022 | 01:08
FRF si Edi Iordanescu trasi la raspundere dupa Finlanda  Romania Sau dus la Boloni sa rada de el  De ce sa ramai la echipa
FRF și Edi Iordănescu, trași la răspundere după Finlanda - România. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Pandi” este de părere că Edi Iordănescu nu ar trebuie să mai continue la naționala României, considerând că locul patru în grupa B de Nations League este mult prea puțin pentru „tricolori”.

FRF și Edi Iordănescu, trași la răspundere după Finlanda – România

Basarab Panduru a atacat Federația Română de Fotbal pentru felul în care au gestionat aducerea unui selecționer la echipa națională și l-a contestat și pe Edi Iordănescu după duelul cu Finlanda.

ADVERTISEMENT

„Am impresia că te-ai dus la Boloni să râzi de el, din moment ce ai spus că la locul trei în Nations League pleacă, iar actualul selecționer nu are niciun obiectiv acum. Am impresia că te-ai dus la Petrescu doar să te afli în treabă pe-acolo, din moment ce știai clauza lui de reziliere.

Am impresia că se știa de la început ce selecționer va fi pus. A fost așa o lovitură de imagine a FRF-ului, s-au plimbat ca și cum ar fi fost interesați de unii, dar știau ce se va întâmpla de la început”.

ADVERTISEMENT

„Nu poți să îi spui lui Boloni că îl dai afară dacă termină pe locul trei. Aud acum că îi fac contract pe patru ani. De ce nu le-ai făcut ălora dinainte?

Eu cred că dacă terminăm pe locul patru în grupa asta, ar cam trebui să ducă la o despărțire. De ce să mai rămâi? Să faci ce?”, a mai spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Nu ai ce să mai cauți la națională!”

Basarab Panduru a continuat și a vorbit despre motivele pentru care Edi Iordănescu nu ar trebui să mai continue la naționala României: „Nu zic de Edi, indiferent de cine era. Să rămâi la echipă, să pregătești ce?

Te-am văzut, nu ai ce să mai cauți la națională. E vorba și despre loc și despre jocul pe care noi îl avem. Edi a avut și presă bună, a avut totul la dispoziție, dar n-a reușit să facă. O victorie în cinci meciuri, asta e tot”.

ADVERTISEMENT

„Noi putem să batem câmpii, nu să avem pretenții, dar pe ce ne bazăm că vom face ceva? Ce? Că sunt jucătorii tineri, că mulți dintre ei sunt veniți de la U21? Nu prea avem argumentele de partea noastră”, a mai spus Basarab Panduru.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,67 este cota pentru „sub 2,5 goluri” la meciul România – Bosnia & Herțegovina. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT