Fotbal intern

FRF, video-manifest pentru unitate şi solidaritate. “Suferim împreună, ne bucurăm împreună, luptăm împreună!”

27.03.2020 | 11:43
FRF videomanifest pentru unitate si solidaritate Suferim impreuna ne bucuram impreuna luptam impreuna
ADVERTISEMENT

FRF este la fel de preocupată, ca noi toţi, de ceea ce se întâmplă acum în România şi cum practic nu are ce face mai mult se implică la nivel emoţional cu tot felul de mesaje de încurajare.

FRF. video-manifest pentru unitate și solidaritate

Zilele trecute a avut iniţiativa de a se adresa pentru toţi jucătorii români care activează la cluburi din străinătate, pentru a-i face să înţeleagă că în aceste momente grele gândurile pleacă şi înspre ei, pentru că sunt tot români de-ai noştri.

ADVERTISEMENT

Următorul pas făcut de FRF este acum un video-manifest pentru unitate şi solidaritate. De această dată cei vizaâi sunt în special suporterii, cei care dau farmec meciurilor când umplu tribunele și crează o atmosferă extraordinară.

Imagini cu golul lui Mitriță din meciul cu Norvegia

Fundalul ales pentru transmiterea acestui mesaj este unul cu conotații destul de recente, din preliminariile EURO 2020, mai precis de la meciul de la București cu Norvegia.

ADVERTISEMENT

Revedem din mai multe unghiuri superbul gol reușit de Alexandru Mitriță, prin care tricolorii lui Cosmin Contra reușeau să preia conducerea și să dea mari speranțe că vor putea prinde locul 2.

Fotbalul, oprit în loc de coronavirus

A fost într-adevăr o acțiune și o execuție de mare clasă a piticului de la New York City și explozia stadionului i-a răsplătit pe măsură reușita.

ADVERTISEMENT

Manifest pentru UNITATE în SOLIDARITATE

VIDEO-MANIFEST pentru UNITATE în SOLIDARITATE! #LuptamImpreuna ??

Posted by Federația Română de Fotbal on Friday, March 27, 2020

Acum însă Arena Națională, ca toate stadioanele din țară și aproape din lume, este pustie și așteaptă clipa în care coșmarul coronavirus se va încheia, pentru a se retrezi la viață.

FRF caută să fie aproape de suporteri

FRF îndeamnă toți suporterii echipei naționale la unitate și solidaritate și să nu își piardă nădejdea că soarele va răsări din nou pe strada tuturor.

ADVERTISEMENT

“Suferim împreună, ne bucurăm împreună, luptăm împreună” – este mesajul manifest lansat de FRF pentru toți suporterii tricolorilor.  Momentan, se știe că în septembrie ar urma să aibă loc barajul pentru EURO 2021 în Islanda, dar totul depinde de evoluția pandemiei.

ADVERTISEMENT