Life

Fructele gigant cu care acest român a dat lovitura. Sunt 100% naturale și au un gust deosebit: “Oamenii sunt uimiţi”

Fructele gigant cu care acest român a dat lovitura. Ele sunt naturale 100% și oamenii rămân uimiți când le văd. Gustul este unul deosebit!
29.07.2023 | 18:51
Fructele gigant cu care acest roman a dat lovitura Sunt 100 naturale si au un gust deosebit Oamenii sunt uimiti
Fructele gigant cu care acest român a dat lovitura. Foto știriagricole.ro
ADVERTISEMENT

Fructele gigant cu care acest român a dat lovitura. Au un gust deosebit și tocmai de aceea oamenii se înghesuie să le cumpere.

Fructele gigant cu care acest român a dat lovitura

Laurenţiu Mălăescu este agricultorul din Gorj care a dat lovitura. Fructele gigant pe care le cultivă sunt roșiile. Oamenii sunt uimiți de ceea ce văd când vin să le cumpere.

ADVERTISEMENT

Ei sunt că fructele sunt similare cu cele „din bătrâni”, roșiile românești de altădată. Agricultorul spune că roșiile nu sunt injectate cu nimic să se facă gigantice și folosește doar îngrășăminte naturale.

“Se fac nişte fructe gigant. Oamenii sunt foarte uimiţi. Spun că e roşia populară, cum era ea odată din bătrâni. Nu sunt injectate cu nimic.

ADVERTISEMENT

Noi le producem numai cu gunoi de vacă şi oaie macerat. Se dezvoltă natural, fără niciun fel de chimicale”, spune Laurenţiu Mălăescu, agricultor, conform Observator.

Rosamunda, un soi de roşii originar din Italia, este cel pe care îl cultivă românul. Fructele giganticele se vor coace până în noiembrie, așa că mai are timp să mai facă profit.

ADVERTISEMENT

Cât costă kilogramul de roșii gigantice

Chiar dacă aspectul poate să îi facă pe unii să creadă că roșiile sunt tratate cu substanțe chimice, iată că nu este deloc așa. Ele au gust de „roșie-roșie”, așa cum spun oamenii.

“Este extraordinar de bună. E gustoasă, de roşie roşie, ca roşia noastră de ţară”, a spus un bărbat.

ADVERTISEMENT

Inclusiv inginerii agronomi laudă gustul acestor roșii gigantice. “E posibil şi treaba asta, să se gândească consumatorul care nu cunoaşte ce e cu această tomată atât de mare. Aceste roşii se pretează foarte bine pentru consumul în stare proaspătă”, spune Ion Călinoiu, inginer agronom.

Un kilogram de roșii costă în piețe între 12 și 15 lei. Acestea gigant sunt dintr-o categorie specială pentru că una singură poate cântări și pentru un kilogram!

“Anul trecut, cea mai mare roşie a fost la 1,4 kilograme, dar anul acesta la 1,1 kilograme”, a mai spus  agricultorul.

ADVERTISEMENT