Life

Frunze de dafin și sare, cea mai bună soluție să-ți cureți casa. Trucul pe care puțini îl știu

Frunze de dafin și sare, o soluție pe care trebuie să o încerci. Este cea mai bună ca să-ți cureți casa. Cum se face aceasta.
18.06.2023 | 23:03
Frunze de dafin si sare cea mai buna solutie sati cureti casa Trucul pe care putini il stiu
Frunze de dafin și sare, cea mai bună soluție pentru a face curat. Foto: Reddit
ADVERTISEMENT

Cum poți să îți cureți casa cu frunze de dafin și sare. Este un truc de care puține persoane știu, dar este de mare folos.

Frunze de dafin și sare, cea mai bună soluție pentru a face curat

Dacă nu ai auzit de această combinație pentru a face curat în casă, atunci trebuie să știi că ea poate face minuni pentru casa ta. Dar nu pentru a îndepărta praful ori altă murdărie!

ADVERTISEMENT

Poți să îți cureți casa cu foi de dafin și sare, foarte simplu. Această curățire este una mai degrabă spirituală și energetică. Sarea absoare toată energia negativă din casă. La fel face și dafinul.

Tot ce trebuie să faci pentru acest truc este să legi niște ramuri de frunze de dafin cu o sfoară. Separat, într-un bol, amestecă apă cu sare.

ADVERTISEMENT

Înmoaie buchețelul de foi de dafin în apa cu sare și stropește cu el prin toată casa. Așa vei scăpa de energiile negative din locuința ta și ea va fi curățată energetic, scrie știridiaspora.ro.

Cum poți să mai folosești dafinul pentru curățare

Foile de dafin sunt folosite pentru astfel de procedee de curățare de energie rea de secole. Se spune chiar că această plantă are puteri miraculoase!

ADVERTISEMENT

Preoții și preotesele ar fi folosit frunzele de dafin din vremuri străvechi pentru a scăpa de energiile negative din casă. Mai mult, se spune că dafinul este și o plantă protectoare. Ea poate fi purtată inclusiv ca o amuletă pentru a fi scăpat de toate relele.

Așa cum am specificat deja, frunzele de dafin sunt folosite pentru purificare. Acestea te ajută să elimini toate energiile rele și din locuitorii casei.

ADVERTISEMENT

Frunzele de dafin pot inclusiv să vindece. Se spune că cei are suferă de dureri de cap din cauza energiei rele din casă pot scăpa de ele dacă ard frunze de dafin și se plimbă cu ele prin casă.

ADVERTISEMENT
Tags: