Life

Fuego, încă un mesaj îngrijorător: ”Viața trebuie să-și urmeze un curs firesc”

07.10.2020 | 11:02
Fuego inca un mesaj ingrijorator Viata trebuie sasi urmeze un curs firesc
ADVERTISEMENT

Fuego le-a adresat fanilor un mesaj considerat îngrijorător. Artistul a formulat o postare neașteptată, prin intermediul rețelelor sociale.

Solistul are o mare priză la publicul român, și nu numai, de aceea atunci când își exprimă în mod sincer gândurile în mediul online reușește să capteze foarte repede atenția internauților români.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 44 de ani, solistul Fuego le-a adresat fanilor cele mai neașteptate mărturisiri, în această miercuri. Cu ajutorul contului său de Facebook, a spus adevărul despre clipele pe care le trăiește.

De la început de pandemie cu noul virus, artistul o serie de postări la care mulți nu se așteptau. Chiar și în urmă cu câteva zile a avut un altfel de mesaj de acest gen, pe care l-a postat pe Facebook. În respectivele rânduri, artistul și-a spus ofurile despre răutatea societății în care trăiește.

ADVERTISEMENT

Fuego și-a îngrijorat iar fanii cu ultimul mesaj pe Facebook: “Să nu picăm în extreme”

De această dată, Fuego a revenit cu seria postărilor și a formulat un mesaj prin care a mărturisit cât de greu i-a fost să nu pice în extreme în aceste vremuri.

Anunțul publicat de cântărețul român a avut însă rolul de a-i îngrijora pe cei care au parcurs rândurile. Totodată, Fuego a anunțat că va fi prezent începând din această seară la câteva emisiuni TV.

ADVERTISEMENT

Pe numele său real Paul Surugiu, artistul Fuego este de foarte mulți ani printre preferințele publicului când vine vorba de repertoriul său muzical. Chiar dacă mereu s-a considerat o persoană împlinită, acesta a susținut că a încercat să expună și o oarecare decență, de-a lungul timpului.

Fuego, încă un mesaj îngrijorător ”Viața trebuie să-și urmeze un curs firesc”
Fanii au reacționat prin sute de comentarii la adresa mesajului postat de Fuego

“Nu știu voi, dar eu mă gândesc că viața trebuie să-și urmeze un curs firesc. Adică să nu picăm în extreme. Învățăm să trăim cu ceea ce este în jur, respectăm reguli și avem grijă de noi și de cei din jur, dar trăind cu o anumită decență, fără a pica într-o panică. Nu mi-au plăcut niciodată extremele.

ADVERTISEMENT

Am considerat mereu că în orice, dar absolut în orice, există o cale de mijloc, există o soluție pentru a putea împăca pe toată lumea și pentru a ieși cu diplomație dintr-o situație sau o stare de fapt. Extremiștii nu mai văd adevărul și uită că în esență, nimic nu e alb sau negru în viața noastră.

Așadar, eu spun că trebuie să fim responsabili, să avem grijă de sănătate și să încercăm să ne facem viața după noile coordonate, fără să ne afecteze fundamental.”, a fost mesajul postat de Paul Surugiu alias Fuego, pe Facebook.

ADVERTISEMENT