Life

Fuego își aniversează mama: ”Îți mulțumesc că ești și că sunt! Te iubesc!”

Mama lui Fuego își aniversează astăzi, 17 decembrie, ziua de naștere. Cu această mare ocazie, artistul a avut un mesaj de suflet pentru cea mai importantă persoană din viața lui.
17.12.2021 | 17:02
Fuego isi aniverseaza mama Iti multumesc ca esti si ca sunt Te iubesc
Fuego, mesaj de suflet la aniversarea mamei sale. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Este sărbătoare mare în familia lui Paul Surugiu sau Fuego, așa cum îl cunoaște toată România.

Ziua de 17 decembrie este una cu o mare însemnătate pentru Fuego. Mama artistului, Eugenia Surugiu, cea mai importantă persoană din viața sa, își celebrează ziua de naștere.

ADVERTISEMENT

Fuego își sărbătorește mama

În semn de prețuire, respect și iubire, deși își ține viața personală departe de lumina reflectoarelor, Fuego a publicat pe rețelele de socializare o fotografie cu mama sa, în dreptul căreia a lăsat și un mesaj de suflet,

Cântărețul își descrie mama ca fiind o persoană bună, dar cu spirit critic, care l-a educat și îndrumat spre cariera care astăzi îl împlinește pe deplin.

ADVERTISEMENT

”Mama și-a pus viața în slujba mea”

”Azi este ziua mamei mele! Ce mare bucurie să o știu aproape de mine, sănătoasă, cu umorul la purtător și cu sensibilitatea ei! Nu-i sunt aproape fizic, dar sufletul meu e mereu în ochii ei, în glasul ei, în fiecare cuvânt, gând și gest! Mama și-a pus viața în slujba mea și eu sunt cea mai puternică realizare și satisfacție a ei! A sacrificat mult, a muncit pe brânci, m-a ambiționat și m-a educat de așa manieră încât să nu sufăr prea tare în viață!

Mama este un om plin de umor, cu spirit critic și multă omenie! Ei îi datorez totul și parcă am impresia că nu i-am mulțumit niciodată suficient pentru câte a făcut! Îi doresc tot binele posibil și să-mi fie aproape multă vreme, să mă pot bucura de ea! Îți mulțumesc, scumpă mamă, că ești și că sunt! Te iubesc! La mulți ani!”, este mesaj pe care Fuego l-a publicat pe Facebook, în cinstea mamei sale.

ADVERTISEMENT

Mama i-a descoperit lui Fuego talentul artistic

Mesaj pe care l-a completat și cu o declarație făcută la TV. La Antena Stars, îndrăgitul artist a ținut să aducă în atenția tuturor că a ajuns un nume cunoscut, doar prin prisma mamei sale.

Cea care l-a adus pe lume este și cea care i-a deschis drumul în muzică. Pentru că ea nu putut avea parte de o carieră artistică, așa cum a visat mereu, atunci când a descoperit că fiul ei are voce și carismă,  Fuego a luat drumul Capitalei.

ADVERTISEMENT

Ajuns în București cu determinare, după cum spune chiar el, munca depusă, talentul pe care l-a moștenit de la mama sa și oamenii pe care i-a întâlnit, toate l-au condus spre succesul de care se bucură acum.

”Dacă nu era mama, eu astăzi nu eram ceea ce sunt”

”Mama mea este cea mai frumoasă mamă din lume. Eu când eram de 18 ani și mergeam pe stradă cu mama, lumea credea că suntem frați. Mama m-a dus cu forța la București, eu nu mi-am dorit să fiu artist, eu mi-am dorit să fiu preot. Mi-a zis că trebuie să am un drum în viață, dacă ea nu a reușit. Mama  are o voce foarte frumoasă, voia să fie artistă și dacă nu a a reușit, a vrut ca băiatul ei să fie artist.

Sunt astăzi ce sunt datorită faptului că mama m-a dus cu forța la București. Ea a considerat mereu că am voce bună și că pot face performanță. Dacă nu era mama, eu astăzi nu eram ceea ce sunt. Și acum, după 27 de ani de carieră, mama plânge când mă vede pe scenă și zice că dacă ea nu mă ducea atunci la București, eu eram tot la Turda”, a spus artistul la Antena Stars.

ADVERTISEMENT
Tags:
ANPC explică de ce a închis șapte săli World Class. Sunt nouă motive...
ANPC explică de ce a închis șapte săli World Class. Sunt nouă motive și cinci sancțiuni: „Am propus închiderea pentru până la 12 luni”
Fanii lui Tottenham s-au convins rapid de Radu Drăgușin și au transmis un...
Fanii lui Tottenham s-au convins rapid de Radu Drăgușin și au transmis un mesaj clar: "Eliberați Dragonul!"
Câți bani va primi Ioan Mohanu, după ce statul i-a luat casa și...
Câți bani va primi Ioan Mohanu, după ce statul i-a luat casa și grădina ca să facă autostradă. „Ce pot să fac la 80 de ani?”
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și...
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa”
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență:...
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență: nu se mai știe cine este proprietarul
ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Posibil să înregistrăm cel mai...
ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Posibil să înregistrăm cel mai călduros februarie din istorie
Pilotul rus care a dezertat în Ucraina cu tot cu elicopterul său a...
Pilotul rus care a dezertat în Ucraina cu tot cu elicopterul său a fost găsit mort în Spania
Taxa de protecție la „licitație”, model de șpagă „brevetat” de inspectoare ITM din...
Taxa de protecție la „licitație”, model de șpagă „brevetat” de inspectoare ITM din Bihor. Cum au fost date în vileag
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră...
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră în Pești și obligă zodiile să fie mai serioase
Vești bune pentru români. Ce pensie vor obține oamenii care încasează în prezent sub 3000 de lei
TRAGEDIE în fotbalul mondial. A murit un campion al lumii
TRAGEDIE în fotbalul mondial. A murit un campion al lumii
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce s-a apucat să facă Oana Lis pentru bani. Are nevoie doar de...
Ce s-a apucat să facă Oana Lis pentru bani. Are nevoie doar de un laptop și lucrează de acasă. Pe Viorel nu-l deranjează deloc! ''Așa este moda, îmi place, m-a prins''
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul...
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul şi ce condamnare a primit bărbatul acuzat că a ucis-o pe fosta lui soţie
Secretul pentru cea mai bună ciorbă de cartofi. Ce ingredient neașteptat trebuie să...
Secretul pentru cea mai bună ciorbă de cartofi. Ce ingredient neașteptat trebuie să pui pentru a-ți ieși ca la restaurant