Life
notix pixel id

Fulgy a scăpat de arestul la domiciliu. Ce a făcut prima dată după 30 de zile de stat în casă

Fulgy, băiatul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani, este liber. Tânărul producător muzical a scăpat de arestul la domiciliu, după ce a agresat un jurnalist și i-a luat telefonul.
16.08.2021 | 16:40
Fulgy a scăpat de arestul la domiciliu. Ce a făcut prima dată după 30 de zile de stat în casă
Fulgy a scăpat de arestul la domiciliu. Ce a făcut prima dată după 30 de zile de stat în casă. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul a stat închis în casă timp de 30 de zile, perioadă în care a avut timp să reflecte la scandalurile în care a fost implicat în ultima vreme. Ei bine, iată că lucrurile nu stau chiar așa.

Artistul și-a reluat cursul normal al vieții după ce a avut voie să părăsească locuința și are grijă să se întâlnească cu prietenii, Fulgy iubind foarte mult distracția.

De altfel, primul lucru pe care l-a făcut cântărețul, a fost să reia legăturile cu amicii și să facă un grătar, scrie viva.ro. Se pare că vedeta s-a distrat pe cinste și nu a ținut cont de nimic.

ADVERTISEMENT

Fulgy și-a reluat cursul normal al vieții. Cântărețul a scăpat de arestul la domiciliu

Petrecerile se țin lanț de când a ieșit din arestul la domiciliu, Fulgy fiind o persoană care iubește foarte mult viața de noapte, dovadă că nu a ezitat să iasă în club.

Fiul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani nu a uitat nici de fanii săi și i-a ținut la curent cu ultimele evenimente din viața sa, arătându-le cum se distrează alături de prieteni.

ADVERTISEMENT

Atmosfera este una fără griji pentru producătorul muzical, care se pare că nu este interesat numai de distracție, ci și de proiectele pe care le are în desfășurare.

Concret, băiatul Clejanilor investește bani și timp în propria producție și este gata să dea lovitura pe plan profesional, scandalurile de acum fiind o rampă de lansare.

ADVERTISEMENT

Fulgy, adevărul despre scandalurile din ultima perioadă

„Am văzut foarte multe comentarii la modul: bă, de ce face băiatul ăsta așa, că e o strategie de marketing, nu știu ce, nu știu cum…

Momentan pot să vă spun doar că mie unu personal mi-au fost încălcate drepturile omului. Veți afla pe parcursul duratei acestei mici discuții …

ADVERTISEMENT

Și oricum toată lumea caută soluționarea acestei probleme. Fiți pe fază că nu nebunu îți dă în cap, prostul îți dă în cap.

Am mai spus eu, mai de mult, nebunii sunt afara, nu sunt în spitale”, mărturisea Fulgy, în urmă cu ceva vreme, în mediul virtual.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri