Life

Fulgy, la un pas să primească ordin de restricție de la sora lui vitregă. Ramona de la Clejani a depus plângere penală

Fulgy a fost la un pas să primească ordin de restricție de la sora lui vitregă. Ramona de la Clejani a depus plângere penală pe numele lui.
24.08.2021 | 09:07
Fulgy la un pas sa primeasca ordin de restrictie de la sora lui vitrega Ramona de la Clejani a depus plangere penala
ADVERTISEMENT

Fulgy a fost la un pas să primească ordin de restricție din partea surorii sale nelegitime, Ramona de la Clejani. Cei doi au avut un conflict presărat cu replici acide în cadrul unei emisiuni TV.

Fiul cel mic al Clejanilor a avut mai multe probleme în ultimele luni. Totul a început cu momentul în care a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise, la finalul lunii mai. Ulterior, tânărul de 23 de ani a avut câteva abateri de la lege.

ADVERTISEMENT

Fulgy, la un pas să primească ordin de restricție de la sora lui vitregă. Ramona de la Clejani a depus plângere penală

Ramona de la Clejani a fost aproape să ceară ordin de restricție împotriva lui Fulgy. Fiica nelegitimă a lui Ioniță din Clejani s-a temut pentru viața ei după ce tânărul a amenințat-o în direct.

Fulgy a intrat prin telefon la „Acces Direct” la începutul lunii iulie, după care a urmat un conflict uriaș în platou. Acesta a început să o amenințe pe sora lui vitregă cu acte de violență și chiar cu moartea.

ADVERTISEMENT

Ramona de la Clejani se temea pentru viața ei și a fiicelor sale după ce Fulgy a amenințat-o.

„În motivarea cererii, s-a arătat că la data de 02.07.2021, în jurul orei 17:00, în timp ce se afla în calitate de invitată pe platourile de filmare a emisiunii ‘Acces Direct’ difuzată de postul Antena 1, victima a fost amenințată cu acte de violență și cu moartea de către fratele său vitreg – agresorul, care intrase în legătură telefonică directă.

Se arată că victima locuiește cu fiicele sale minore și consideră că exista o situație de risc pentru acestea. Anterior acestui incident nu au mai existat alte cazuri de violență asupra persoanelor, membrii de familie, bunuri”, se arată în motivarea cererii depusă în instanță, potrivit cancan.ro. 

ADVERTISEMENT

Fulgy ar fi fost obligat de către organele competente să mențină o distanță de 100 de metri față de Ramona și copiii ei, timp de 60 de zile.

Totodată, tânărul ar fi trebuit să păstreze aceeași distanță și față de locuința reclamantei, locul de muncă sau unitatea de învățământ timp de 60 de zile. S-ar fi interzis și orice contact cu victima, fie prin intermediul telefonului sau prin corespondență.

ADVERTISEMENT

Ramona și-a retras plângerea penală

Fulgy nu a mai avut acest ordin de restricție pentru că Ramona și-a retras plângerea penală depusă pe numele lui. Tânăra a spus că îl compătimește pe fratele ei vitreg și că este o persoană credincioasă.

Din acest motiv, Ramona de la Clejani a decis să-și retragă plângerea, din moment ce Fulgy fusese arestat la domiciliu timp de 30 de zile. 

Aceasta primise deja un ordin de restricție provizoriu, valabil cinci zile. Ordinul s-ar fi putut prelungi pentru trei sau șase luni.

ADVERTISEMENT
Tags: