Life

Ramona de la Clejani, șantajată și amenințată de Fulgy? Confesiunile care aruncă în aer clanul lăutarilor

Ramona de la Clejani a făcut o serie de dezvăluiri despre scandalul care afectează familia lăutarilor. Aceasta susține că a fost șantajată de Fulgy.
10.06.2021 | 12:37
Ramona de la Clejani santajata si amenintata de Fulgy Confesiunile care arunca in aer clanul lautarilor
ADVERTISEMENT

Ramona de la Clejani a rupt tăcerea în cel mai mare scandal cu care se confruntă familia de lăutari. Scandalul din ultimele zile  a depășit proporțiile circului mediatic în care a fost implicată Margherita când a făcut accident.

Fiica renegată de Ioniță de la Clejani și-a dat cu părerea despre ce se întâmplă în celebra familie de muzicanți. Ultimele evoluții ale situației Clejanilor a făcut-o să iasă în față și să dezvăluie câteva lucruri pe care le-a ascuns. Unele au legătură chiar cu Fulgy, personajul momentului.

ADVERTISEMENT

Ramona a spus că ea este bine, dar nu este foarte încântată de ceea ce se întâmplă în familia tatălui ei. Bruneta a spus că a suferit foarte mult și s-a speriat când a început să primească tot felul de amenințări. Aceasta crede că vin din partea apropiaților lui Fulgy.

Ramona de la Clejani, amenințată de pe contul lui Fulgy

Fata lui Ioniță spune că nu poate băga mâna în foc dacă acele mesaje de amenințare pe care le-a primit au venit de la băiatul tatălui ei. Și-a dorit doar să tragă un semnal de alarmă. Unele din lucrurile care i-au fost scrise nu pot fi reproduse public.

ADVERTISEMENT

„Primesc foarte multe mesaje și multe injurii, dar nu stau să mă cert”, a declarat Ramona de la Clejani la Antena Stars.

Într-una dintre amenințări, cineva i-a spus că o va omorî pe ea și pe copiii ei. Asta a băgat-o în panică pe femeie. Respectivele mesaje veneau chiar de pe contul fratelui său, Fulgy.

ADVERTISEMENT

A negat că ar fi primit bani de la Clejani ca să tacă

„A spus tatăl meu că totul e un fel de marketing și m-am mai liniștit”, a spus Ramona. Chiar și așa, Ramona spune că a ales să vorbească despre amenințările pe care le-a primit pentru că au fost implicați copiii ei, iar peste asta nu poate să treacă.

Femeia a mai declarat că nu ține legătura cu nicio persoană din familia Clejanilor pentru că nu vrea să deranjeze pe nimeni.

ADVERTISEMENT

Aceasta a negat totodată faptul că Fulgy i-ar fi crescut copiii și că ar fi ajutat-o cu bani pentru a nu mai lovi în familia lui. Ramona a mărturisit că e prima oară când aude aceste lucruri.

Nu știe dacă să le ia în serios sau nu, având în vedere că băiatul Clejanilor a căutat publicitatea cu orice preț.

 

ADVERTISEMENT