Sport

Fundașul central care poate semna cu FCSB. Are ofertă și de la Dinamo Zagreb. Exclusiv

Fanatik a aflat numele fundașului pe care Gigi Becali a promis că-l va aduce la FCSB în următoarele ore. Siteul nostru a anunțat în premieră interesul pentru jucătorul străin
13.06.2023 | 14:07
Fundasul central care poate semna cu FCSB Are oferta si de la Dinamo Zagreb Exclusiv
Fundașul central care poate semna cu FCSB. Are ofertă și de la Dinamo Zagreb. FOTO: Twitter @Ekstratime_
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat că se pregătește să transfere un fundaș străin în următoarele ore. FANATIK a aflat în exclusivitate despre ce fotbalist e vorba, interesul pentru acesta fiind dezvăluit de siteul nostru încă din data de 5 iunie 2023.

Stjepan Radeljic este numele fundașului străin pe care Gigi Becali promite să îl aducă la FCSB. Ce poate sta în calea transferului

Stjepan Radeljic este numele stoperului care poate face obiectul primului transfer al verii pentru FCSB. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că uriașul bosniac, care măsoară 2,01 metri, i-a fost propus la începutul lunii lui Gigi Becali, dar patronul vicecampioanei n-a fost prea impresionat.

ADVERTISEMENT

Pentru latifundiarul din Pipera, prioriatare erau transferurile lui Vlad Chiricheș și Andre Duarte. Dar, cum primul întârzie să dea un răspuns, deși FANATIK a dezvăluit că are pe masă un salariu fabulos de la FCSB, iar al doilea e greu de luat la FC U Craiova 1948, Becali și-a schimbat opinia și e dispus să încerce varianta fundașului bosniac legitimat de un an și jumătate la Sheriff Tiraspol.

În calea transferului lui Stjepan Radeljic la FCSB stă însă interesul lui Dinamo Zagreb pentru apărătorul în vârstă de 25 de ani. Radeljic are și cetățenie croată și pare tentat să dea curs ofertei de a se întoarce „acasă”.

ADVERTISEMENT

Fost internațional de juniori, uriașul fundaș central are un total de 13 selecții pentru reprezentativele U21 și U19 ale Bosniei & Herțegovina și 4 selecții pentru Croația U19.

„Eu bag bani. Azi sau mâine aduc un fundaș central pe care dau bani. E din străinătate, nu din România. Nu spun mai multe”, a declarat Becali, despre cel care va veni la FCSB în această vară”, a declarat Gigi Becali, marți, 13 iunie.

ADVERTISEMENT

Cine e Stjepan Radeljic. A fost jucătorului anului la Sheriff Tiraspol

Fundașul central Stjepan Radeljic are 25 de ani și, cum spuneam, măsoară nu mai puțin de  2,01 metri. Fotbalistul născut la Nova Bila s-a transferat la începutul anului 2021 la Sheriff Tiraspol de la echipa a doua a celor de la NK Osijek.

Internaționalul bosniac a adunat 21 de apariții pentru echipa U21 a Bosniei, iar în sezonul actual a bifat 38 de partide, reușind să înscrie un gol și să ofere și două assist-uri. Stoperul de 25 de ani a adunat 12 prezențe în Liga Campionilor, 11 în Europa League și alte 4 în UEFA Conference League.

ADVERTISEMENT

Alături de formația de dincolo de Prut, Stjepan Radeljic și-a trecut în palmares 3 campionate și 2 Cupe ale Moldovei. În sezonul 2021-2022, în care Sheriff Tiraspol a scris istorie, devenind prima echipă din Moldova care se califică în grupele UEFA Champions League, fundașul bosniac dorit de FCSB a fost desemnat jucătorul anului la Sheriff Tiraspol.

  • 31 decembrie este data la care expiră contractul lui Stjepan Radeljic cu Sheriff Tiraspol
  • 750.000 de euro este cota de piață a stoperului bosniac, conform transfermarkt.com

  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3.25 este cota pentru ”câștigător Liga 1 2023/2024: FCSB”

ADVERTISEMENT
Tags: