Sport

Gigi Becali pregătește încă un transfer la FCSB: ”Azi sau mâine aduc un fundaș central pe care dau bani”

Gigi Becali a anunțat încă de la finalul sezonului că va aduce doi fundași centrali la FCSB, iar transferul unuia dintre aceștia este pe cale să se realizeze.
13.06.2023 | 12:03
Gigi Becali pregateste inca un transfer la FCSB Azi sau maine aduc un fundas central pe care dau bani
Gigi Becali a anunțat încă de la finalul sezonului că va aduce doi fundași centrali la FCSB, iar transferul unuia dintre aceștia este pe cale să se realizeze. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

La scurt timp după ”roș-albaștrii” au ratat un nou titlu în SuperLiga, omul de afaceri a anunțat că va continua să bage bani la echipă și a dezvăluit că cel mai mult îl interesează aducerea a doi apărători centrali.

Gigi Becali anunță transferul unui fundaș central la FCSB

După ce i-a pus pe liber pe Joonas Tamm și Iulian Cristea, acesta din urmă fiind dorit de Rapid, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, Gigi Becali a dezvăluit că este aproape de transferul unui fundaș central la FCSB, fără a-i dezvălui însă numele.

ADVERTISEMENT

”Eu bag bani. Azi sau mâine aduc un fundaș central pe care dau bani. E din străinătate, nu din România. Nu spun mai multe”, a declarat Becali, despre cel care va veni la FCSB în această vară.

La finalul săptămânii trecute, managerul general al vicecampioanei României, Mihai Stoica, spunea că FCSB este foarte aproape de achiziționarea unui fundaș central și menționa faptul că pe acest post se mai încearcă aducerea a cel puțin încă unui jucător.

ADVERTISEMENT

”Cred că vom aduce cel puțin doi fundași centrali. Cu unul suntem foarte aproape. La fundașii centrali avem unul foarte interesant, n-a jucat în Europa până acum. Celălalt a jucat în Europa, nu în România”, a afirmat Stoica.

Ce opțiuni mai are FCSB pentru postul de fundaș central

Pentru postul de fundaș central, FCSB încearcă repatrierea lui Vlad Chiricheș. FANATIK a aflat contractul fabulos care l-ar transforma pe căpitanul naționalei în cel mai bine plătit jucător din România.

ADVERTISEMENT

În cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici a anunțat în exclusivitate că ”roș-albaștrii” îl au pe lista de transferuri pe Igor Armaș de la FC Voluntari, însă jucătorul din Republica Moldova este abia a treia opțiune pentru vicecampioana României.

O altă variantă pentru postul de apărător central la FCSB este slovenul Andraz Struna, și el fost jucător la FC Voluntari. Jucătorul în vârstă de 34 de ani a evoluat în ultimul sezon în țara natală, la echipa NK Tabor Sezana.

ADVERTISEMENT

FCSB a dat o lovitură importantă pe piața transferurilor și l-a adus pe Alex Băluță, rămas liber de contract după despărțirea de Puskas Academy. Din informaţiile FANATIK, acesta a trădat fostul său club, Universitatea Craiova. Gigi Becali îi dă 100.000 de euro la semnătură şi un salariu de 20.000 de euro lunar, fix aceeaşi sumă pe care era dispus să i-o ofere și Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT