News

Furia unui ghinionist. Un gorjean a pierdut la păcănele și a distrus 11 aparate

Un gorjean nu a mai putut să facă fața emoțiilor de furie și a distrus 11 aparate de jocuri de noroc dintr-o sală din Rovinari.
05.05.2023 | 14:25
Furia unui ghinionist Un gorjean a pierdut la pacanele si a distrus 11 aparate
Un gorjean a distrus 11 aparate de jocuri de noroc. Foto: Hepta.
ADVERTISEMENT

Un gorjean a avut o criză de nervi. Bărbatul a pierdut în păcănele și nu a mai putut să facă fața emoțiilor care îl copleșeau. Acesta s-a înfuriat și a distrus 11 aparate de jocuri de noroc. Potrivit oamenilor legii, răufăcătorul a fost reclamat joi, 4 mai, de o lucrătoare a sălii.

Un gorjean a pierdut și s-a răzbunat pe păcănele

“La data de 4 mai, polițiștii Poliției Orașului Rovinari au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112, de o femeie de 35 de ani, din comuna Dănești, lucrător gestionar la o societate comercială din orașul Rovinari, cu privire la faptul că o persoană a distrus mai multe aparate de jocuri de noroc din incinta societății”, au transmis polițiștii gorjeni.

ADVERTISEMENT

Bărbatul din Rovinari, în vârstă de 31 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore. Gorjeanul fiind acuzat de “săvârșirea infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice”. Oamenii legii  investighează cazul și stabilesc circumstanțele în care s-a produs acesta.

Potrivit polițiștilor gorjeni, bărbatul din localitatea Rovinari  a spart display-uri la cinci aparate de tip slot-machine. Apoi, “ghinionistul” a intrat în altă sală de jocuri și a distrus șase aparate de tip slot-machine. Aparatele fiind distruse cu un obiect metalic.

ADVERTISEMENT

Un alt gorjean și-a pierdut cumpătul și a distrus 11 aparate

Nu este prima dată când gorjenii distrug aparatele care îi aduc ghinion. Isprava unui alt bărbat a devenit virală în mediul online. Un tânăr a decis să se răzbune pe o sală de noroc, care l-a lăsat fără bani și a spart tot 11 aparate. Se pare că această cifră are o semnificație aparte pentru amatorii de păcănele din Gorj.

“Ghinionistul” din Rovinari a luat o bucată de bordură și a distrus 11 aparate de jocuri de noroc. Violența tânărului a fost surprinsă de câteva camere de supraveghere. Momentul de “glorie” al bărbatului a fost urmărit de alți vizitatori ai sălii, care au rămas împietriți și afectați de furia gorjeanului.

ADVERTISEMENT

Pierderi de 100.000 de euro, cauzate de “atacul” unui gorjean

Potrivit autorităților, sală de jocuri de noroc a suferit pierderi de aproape 100.000 de euro, în urma “atacului” ghinionistului: “La data de 25 octombrie, polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari au fost sesizați de către o femeie, de 35 de ani, din orașul Rovinari, administrator al unei societăți comerciale, cu privire la faptul că în noaptea de 24/25 octombrie a. c., au fost distruse 11 aparate la doua săli de jocuri din orașul Rovinari.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un tânăr, de 26 de ani, din orașul Rovinari, ar fi provocat distrugeri cu un corp dur, la 9 aparate de jocuri din incinta unei societăți comerciale din orașul Rovinari. De asemenea, tânărul ar mai fi provocat distrugeri la două aparte din incinta altei săli de jocuri din localitate”, au declarat reprezentanții IPJ Gorj.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii au cercetat cazul și au întocmit un dosar penal sub “aspectul  săvârșirii infracțiunii de distrugere”. Se pare că patronii sălilor de jocuri de noroc din Rovinari trebuie să atragă mai multă atenție asupra măsurilor de siguranță. Vizitatorii acestora au asistat de câteva ori la scene violente, iar furia ghinioniștilor nu poate fi ținută sub control. Cei care pierd în păcănele se simt neîndreptățiți și se răzbună.

 

 

ADVERTISEMENT