Life

Gabi Bădălău pune capăt zvonurilor. Ce se întâmplă, de fapt, între el și Bianca Drăgușanu. Fotografia care lămurește totul

Gabi Bădălău a spus lucrurilor pe nume. A publicat pe rețelele de socializare primele imagini în care apare alături de Bianca Drăgușanu, dar și un mesaj destul de clar.
25.10.2021 | 21:31
Gabi Badalau pune capat zvonurilor Ce se intampla de fapt intre el si Bianca Dragusanu Fotografia care lamureste totul
ADVERTISEMENT

Gabi Bădălău a decis să pună capăt zvonurilor și să spună lucrurilor pe nume. După atâtea certuri și împăcări nimeni nu mai știa clar dacă fiul milionarului și Bianca Drăgușanu mai formează sau nu un cuplu.

Bădălău a dat cărțile pe față și a publicat primele imagini în care apare alături de iubita sa. Acestea au fost însoțite și de un mesaj care arată clar natura relației dintre ei.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva zile, Bianca Drăgușanu declara public că îl iubește, dar că este dispusă să pună capăt relației.

Gabi Bădălău pune capăt zvonurilor. Ce se întâmplă, de fapt, între el și Bianca Drăgușanu

După toate zvonurile și scandalurile din ultima perioadă, Gabi Bădălău a decis să lămurească lucrurile. În urmă cu câteva zile, Bianca Drăgușanu a recunoscut public că îl iubește așa că fiul milionarului a reacționat.

ADVERTISEMENT

Acesta a postat prima fotografie în care apare alături de blondină. În imagine se vede că o ține strâns în brațe, iar mesajul este cât se poate de clar.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

 

“A mea”, a scris afaceristul în dreptul fotografiei.

Cei doi formează un cuplu de aproape doi ani, dar nu prea au avut liniște fiind implicați într-o mulțime de scandaluri. În final, se pare totuși că dragostea adevărată a învins.

ADVERTISEMENT

Declarația pe care i-a făcut-o Bianca Drăgușanu

În urmă cu câteva săptămâni, Bianca Drăgușanu i-a făcut o frumoasă declarație de dragoste afaceristului, cu ocazia zilei sale de naștere. Aceasta a postat mai multe fotografii în mediul online de la diferite evenimente la care au participat împreună.

“La mulți ani, iubirea mea!”, a scris blondina.

Totuși, Bianca Drăgușanu nu a mers la petrecerea lui Bădălău, astfel zvonurile unei eventuale despărțiri au apărut din nou. 

ADVERTISEMENT

“Nu știu dacă o să mai fiu sau nu cu el, că e situația asta …Dacă o fi așa, eu mă retrag din toată situația asta. Am trecut peste o grămadă de chestii pe care mi le-a făcut și m-a durut. (…)

Sunt hotărâtă să mă retrag din ecuația asta, spre deliciul familiei lui și poate o să fie fericit cu această fetiță. Eu chiar îmi doresc să mă retrag pentru că nu mă mai regăsesc sub nicio formă”, a spus Bianca Drăgușanu la XNS, la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT