Sport

Avertisment pentru CSA Steaua: „Suporterii steliști vor fi foarte dezamăgiți”

Gabi Ballint a avertizat conducerea CSA Steaua în privința găsirii unor sponsori pentru sezonul viitor, în caz contrar, fanii echipei vor fi dezamăgiți.
04.01.2022 | 20:15
Avertisment pentru CSA Steaua Suporterii stelisti vor fi foarte dezamagiti
Avertisment pentru CSA Steaua. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul internațional a recunoscut că va rămâne alături de Clubul Sportiv al Armatei Steaua indiferent de ce s-ar întâmpla, însă nu crede că alți suporteri vor mai susține proiectul dacă nu se găsesc sponsori pentru echipă.

Formația din Liga 2 are nevoie de sponsori din mediul privat, pentru a avea drept de promovare în prima ligă, altfel, va fi nevoită să mai joace încă un sezon fără drept de promovare.

ADVERTISEMENT

Gabi Balint, avertisment pentru CSA Steaua

Gabi Balint a avertizat conducerea CSA Steaua să facă rost de sponsori din mediul privat pentru a prelua echipa, altfel fanii vor fi dezamăgiți și crede că unii dintre ei nu vor mai susține proiectul echipei Armatei.

„Îmi doresc să se rezolve problemele legate de promovarea Stelei în prima ligă, asta ar fi o primă dorință pe 2022.

ADVERTISEMENT

Dacă nu se rezolvă problema sponsorilor, înseamnă că ori sunt oameni răuvoitori, ori sunt incompetenți. Dacă va mai rămâne doar o simplă echipă a Armatei.

Pentru mine oricum va rămâne echipa la care am jucat și voi fi apropiat de ea, dar în vară, dacă nu se întâmplă asta, suporterii steliști vor fi foarte dezamăgiți”, a mai spus Gabi Balint, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Gabi Balint a vorbit și despre situația lui Florin Tănase

Gabi Balint a vorbit și despre situația lui Florin Tănase, despre care spune că este cel mai bun fotbalist al campionatului din anul 2021, însă i se pare ciudat că încă nu prinde un transfer în străinătate, deși căpitanul FCSB-ului își dorește acest lucru.

„E bine pentru FCSB, rău pentru Tănase, pentru că știu că își dorește mult să plece. Curios, pentru că eu l-am văzut pe Tănase ca cel mai bun fotbalist din campionatul nostru. Cred că merita un transfer.

ADVERTISEMENT

Eu l-am votat pe Tănase ca cel mai bun jucător al campionatului nostru în 2021 și merita să primească un astfel de premiu”.

„E tare curios, contează mult și vârsta, poate de-asta s-a plătit mult și pentru Man, dar, totuși, un jucător e la maturitate la vârsta lui Tănase, e cea mai bună perioadă a unui fotbalist”, a mai spus Gabi Balint.

ADVERTISEMENT