Gabi Iancu ar putea prinde echipa națională pentru barajul cu Islanda! Nicolae Dică: ”E pe lista noastră”

Luana Martinescu    Traian Terzian   
în Echipa nationala
04/02/2020, 21:53
Gabi Iancu ar putea prinde echipa națională pentru barajul cu Islanda! Nicolae Dică: ”E pe lista noastră”
Gabi Iancu ar putea fi surpriza selecționerul echipei naționale a României, Mirel Rădoi, pentru meciul de baraj cu Islanda

Atacantul formației FC Viitorul, Gabi Iancu, ar putea fi surpriza selecționerul echipei naționale a României, Mirel Rădoi, pentru meciul de baraj cu Islanda.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,22 este cota pentru ”România se califică” la meciul Islanda – România. Vezi aici toate cotele

Gabi Iancu ar putea prinde echipa națională pentru barajul cu Islanda: ”Nu poţi şti ce se întâmplă”

”Gabi Iancu e şi el pe lista noastră. Avem vreo 70 de jucători pe lista lungă a naţionalei. Îi urmărim. 30 sunt cu şanse pentru meciul cu Islanda”, a declarat Nicolae Dică despre o posibilă prezență a lui Gabi Iancu la echipa națională pentru barajul cu Islanda.

”Nu poţi şti ce se întâmplă. În decembrie, foarte mulţi jucători din afară nu jucau, iar acum s-au transferat toţi şi pot juca”, a mai spus secundul lui Mirel Rădoi la prima reprezentativă la Telekom Sport.

”Mi-a plăcut gândirea lui şi mentalitatea lui despre fotbal”

”Iancu e într-o formă foarte bună, cred că cea mai bună de când e în Liga 1. Mă bucur, pentru că el gândeşte altfel, faţă de când l-am avut la Steaua”, a afirmat Nicolae Dică.

”Am avut o discuţie cu el în Turcia şi mi-a plăcut cum gândeşte. Era şi el mai tânăr. Mi-a plăcut gândirea lui şi mentalitatea lui despre fotbal. Îmi place că în ultimii 20 de metri e un jucător cu execuţii”, a precizat secundul naționalei în încheiere.

Iancu, cel mai bun jucător de la Viitorul

Gabriel Iancu are un sezon foarte bun la FC Viitorul, reușind să înscrie nouă goluri în 17 de meciuri jucate în campionatul intern și se află pe locul secund în topul marcatorilor, la egalitate cu Denis Alibec și la o reușită în urma lui Florinel Coman.

Atacantul în vârstă de 25 de ani este una dintre piesele de bază ale lui Gică Hagi la FC Viitorul, el fiind cel mai bun jucător al echipei, conform cifrelore InStat.

România, ultima șansă pentru calificarea la Euro

Partida Islanda – România va avea loc pe stadionul Laugardalsvollur din Reykjavik, cu începere de la ora locală 19:45, ora 21:45 în România, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.

În cazul unei victorii, „tricolorii” vor întâlni, în deplasare, câștigătoarea partidei dintre Ungaria și Bulgaria. Dacă se va califica, România va juca în grupa C a Campionatului European, din care vor mai face parte Olanda, Austria și Ucraina, iar meciurile cu ultimele două reprezentative se vor disputa pe Arena Națională.

Închide ×