Sport

Edi Iordănescu, emoții cu George Pușcaș! Atacantul se operează. Update Exclusiv

Edi Iordănescu are emoții în privința lui George Pușcaș. Atacantul naționalei României se va opera. Când revine pe teren.
22.04.2024 | 16:46
Edi Iordanescu emotii cu George Puscas Atacantul se opereaza Update Exclusiv
Edi Iordănescu se confruntă cu 3 accidentări de ultimă oră. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
22-04-2024
13:51

George Pușcaș se operează. Când revine

FANATIK a aflat în exclusivitate care este situația medicală a lui George Pușcaș. Din fericire, atacantul echipei naționale nu va absenta de pe teren decât două săptămâni. 

Vârful lui Bari va efectua o intervenție chirurgicală pe 24 aprilie și va rata partidele cu Cosenza, AC Parma și Cittadella. Pușcaș ar putea reveni pe teren în partida cu Brescia de pe data de 10 mai.

Edi Iordănescu are mari bătăi de cap în realizarea lotului pentru turneul final din Germania, mai ales că jucătorii cei mai importanți ai naționalei sunt mai mult rezerve la cluburile lor. A apărut o nouă problemă pentru selecționer.

Edi Iordănescu, probleme după ce încă un jucător al naționalei României s-a accidentat

După accidentarea lui Vladimir Screciu care a decis să se recupereze la clinica preferată a Barcelonei din Finlanda, un alt jucător se confruntă cu o posibilă fractură.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre George Pușcaș, atacantul lui Genoa care a și marcat la ultimul meci din Serie B dintre Bari și Pisa încheiat la egalitate, scor 1-1 din etapa a 34-a.

Atacantul în vârstă de 28 de ani a suferit o contuzie puternică la mâna stângă și este suspect de fractură. O veste cum nu se poate mai proastă pentru selecționerul României.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu va afla în curând verdictul medicilor

George Pușcaș efectuează investigații și în zilele următoare medicii vor da verdictul în privința perioadei în care va lipsi de pe gazon și care este diagnosticul medicilor.

Dacă primul diagnostic va confirma că este nevoie de operație asta înseamnă că ar putea lipsi minim 4-5 săptămâni și ar rata finalul de sezon și posibil și convocarea la Euro 2024, exact la fel ca Vlad Chiricheș.

ADVERTISEMENT

Accidentarea cade cum nu se poate mai prost și pentru Bari care luptă pentru salvarea de la retrogradare în Serie C. Ultimele informații din presa din Italia sunt că medicii se consultă în acest moment cu Genoa pentru a stabili tratamentul pe care îl va urma George Pușcaș.

Cifrele lui George Pușcaș

În acest sezon, George Pușcaș a evoluat la Bari în 13 meciuri și a reușit patru goluri. În prima parte a anului a jucat la Genoa unde a bifat 10 meciuri și a reușit un singur assist.

ADVERTISEMENT

La echipa națională a României, George Pușcaș are 41 de meciuri și 11 goluri, fiind unul dintre cei mai buni marcatori aflați în activitate, alături de Nicolae Stanciu (14 goluri în 68 de meciuri).

ADVERTISEMENT