Stiri sportive

Viaţa absolut FABULOASĂ a viitorului Meme al Stelei!

FANATIK.RO a anunţat în exclusivitate că Gabi Popescu are şanse mari să ocupe o funcţie oficială în Ghencea, la recomandarea lui Mihai Stoica (vezi detalii). Fostul internaţional, care în...
08.10.2014 | 00:13
Viata absolut FABULOASA a viitorului Meme al Stelei
ADVERTISEMENT

FANATIK.RO a anunţat în exclusivitate că Gabi Popescu are şanse mari să ocupe o funcţie oficială în Ghencea, la recomandarea lui Mihai Stoica ( vezi detalii). Fostul internaţional, care în trecut a mai fost la un pas de a ajunge oficial la Steaua, l-ar putea ajuta pe Gâlcă din postura de manager sau director sportiv. Tehnicianul roş-albaştrilor ar agrea mutarea, fiind bun prieten cu Popescu din perioada în care amîndoi erau fotbalişti activi în Primera Division.

Campion cu rivala de moarte a Stelei

O problemă în calea sosirii fostului internaţional ar reprezenta-o fanii din Ghencea. În România, Gabi Popescu a evoluat pentru Universitatea Craiova şi Dinamo Bucureşti, două dintre rivalele de moarte ale Stelei. Totuşi, olteanul nu a vorbit niciodată urît de Steaua, astfel că nu este exclus ca acesta să vină în Ghencea. În străinătate, Popescu a evoluat pentru Salamanca, Valencia, Numancia, Samsung Bluewings şi Jeff United. În Liga 1, a mai evoluat pentru Electroputere şi FC Naţional. Cele mai importante trofee pe care le-a cucerit sînt Cupa Spaniei cu Valencia (1999) şi campionatul cu Dinamo (2000).

ADVERTISEMENT

“Eu la Steaua? Întrebaţi-i pe oficialii lor!”

Contactat de FANATIK.RO, Gabi Popescu a refuzat să comenteze prea mult pe tema venirii sale la Steaua în funcţia de manager sau director sportiv. “Aţi vorbit mai întîi cu oficialii lor? Vă rog, discutaţi prima dată cu ei şi apoi sunaţi-mă şi pe mine. Aşa este normal, abia apoi îmi pot spune şi eu punctul de vedere”, s-a limitat să declare Popescu, care a continuat: “Nu doar Meme este la Steaua, mai sînt şi alţi oficiali. Sunaţi-l pe Argăseală şi apoi discutăm în funcţie de ce va declara”. În ciuda eforturilor FANATIK.RO, Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, nu a putut fi contactat.

A jucat la Coupe du Monde

Gabi Popescu a bifat în tricoul echipei naţionale 14 partide şi a marcat un gol. De altfel, cea mai bună perioadă din cariera sa internaţională a fost în 1998 cînd a jucat la Cupa Mondială din Franţa în toate cele patru meciuri ale României. În prezent, Popescu se ocupă cu afaceri imobiliare, fiind unul dintre puţinii fotbalişti români care nu a vrut să înceapă o carieră de antrenor după ce a terminat cariera de fotbalist.

ADVERTISEMENT

Marea cumpănă a vieţii

Ziua de 10 aprilie 2006 este printre cele mai negre din viaţa lui Gabi Popescu. Fostul internaţional se întorcea de la Craiova, cînd, pe autostrada Bucureşti – Piteşti, în timp ce conducerea cu 170 de kilometri la oră automobilul Ferrari 612 Scaglietti achiziţionat cu numai trei zile în urmă, un beculeţ roşu s-a aprins. Speriat, olteanul a coborît din bolid şi nu a mai avut altceva de făcut decît să privească flăcările de mai mulţi metri care cuprinseseră automobilul pe care tocmai plătise 275.000 de euro. După aproape cinci ani de proces, Tribunalul Bucureşti a decis ca Popescu să fie despăgubit de Ferrari cu valoarea automobilului, sumă la care s-a adăugat dobînda aferentă de 44.000 de euro, 50.000 de euro daune morale şi 55.000 lei cheltuieli de judecată.

Relaţie cu Crina Abrudan

Gabi Popescu nu a fost doar un bun fotbalist, ci şi un adevărat cuceritor. În 2008, fostul fotbalist a reuşit să îi fure inima Crinei Abrudan, una dintre cele mai frumoase prezentatoare de ştiri sportive din România. Dragostea dintre cei doi a fost una cu năbădăi, cei doi despărţîndu-se anul trecut după cinci ani de relaţie. S-au împăcat, însă, la începutul acestui an. Au mai trecut printr-un moment de cumpănă în 2011, cînd Popescu i-a propus Crinei Abrudan să aibă un copil, dar ştirista l-a rugat să amîne momentul. De altfel, pe tema acestui subiect au existat numeroase certuri de-a lungul anilor.

ADVERTISEMENT

9 partide a evoluat Gabi Popescu pentru Dinamo, rivala tradiţională a Stelei

25 de partide şi un gol a reuşit Gabi Popescu în tricoul Valenciei

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

Tags: