Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gabi Safta, îndemn pentru toți fanii de pe Arenă diseară la FCSB – Farul, de ziua lui Hagi. „Tot stadionul!” Întâmplare uluitoare din 1998!

Gabi Safta a lansat un îndemn special pentru toți suporterii de pe Arena Națională la derby-ul FCSB - Farul cu ocazia zilei de naștere a lui Gică Hagi.
05.02.2024 | 13:45
Gabi Safta indemn pentru toti fanii de pe Arena diseara la FCSB  Farul de ziua lui Hagi Tot stadionul Intamplare uluitoare din 1998
Gabi Safta, îndemn pentru toți suporterii de pe Arenă diseară la FCSB – Farul. „Tot stadionul!” Întâmplare uluitoare din 1998!. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gică Hagi împlinește 59 de ani, iar Gabi Safta îi îndeamnă pe suporterii de pe Arena Națională să îl sărbătorească așa cum se cuvine pe „Regele” la FCSB – Farul. Înfocatul suporter „roș-albastru” are și o amintire specială cu legenda fotbalului românesc din 1998.

Gabi Safta, îndemn pentru toți suporterii de pe Arenă diseară la FCSB – Farul. „Tot stadionul!”

Derby-ul FCSB – Farul Constanța îl prinde în zi de sărbătoare pe „învățătorul” Gică Hagi, care speră să pună capăt seriei de victorii a „roș-albaștrilor”. Ciprian Marica a anunțat la FANATIK SUPERLIGA că „marinarii” pregătesc și surprize.

ADVERTISEMENT

Gabi Safta speră ca Gică Hagi să aibă o zi de naștere extraordinară pe Arena Națională și chiar a propus un moment special. Acesta i-a îndemnat pe toți suporterii de la derby să îi cânte tradiționalul „la mulți ani” unuia dintre cei mai importanți oameni din sportul românesc.

Gabi Safta mărturisește că acesta ar fi modul corect în care ar trebui sărbătorit „Regele” după tot ceea ce a dat fotbalului românesc. Acesta se gândește deja la ce atmosferă specială ar putea fi cu cei 20.000 de suporteri așteptați pe stadion.

ADVERTISEMENT

„Sunt convins că diseară suporterii FCSB vor cânta la mulți ani, cel puțin așa le recomand să facă pe stadion la Național Arena. Mi se furnică pielea, păcat că nu se poate vedea. 20.000 de oameni să cânte ce se cântă când se taie tortul , cum ar fi 20.000 de oameni să îi cânte lui Gică Hagi. Mi s-ar părea drept”, spune Gabi Safta.

Întâmplare uluitoare din 1998: „Prietenii mei au înlemnit”

Gabi Safta a rememorat o întâmplare specială cu Gică Hagi din 1998, atunci când „tricolorii” se pregăteau de Campionatul Mondial. Acesta a mărturisit ce gest special a făcut „Regele”, atunci când a ieșit de la antrenamente.

ADVERTISEMENT

„Îmi aduc aminte când se antrena naționala României în Cotroceni la baza lui FC Național. Mi-am luat vreo 10,12 prieteni din cartier să îi vadă pe tricolori, s-a terminat antrenamentul, ieșeam pe poarta stadionului Complexului din Cotroceni și ne-am pomenit cu Gică Hagi, pleca de la antrenament cu mașina personală.

A coborât din mașină, i-a salutat pe toți prietenii mei, le-a dat fiecăruia câte o fotografie cu autograf. Cred că sunt 20 de ani de atunci, se pregătea pentru Mondialul din 98. Nu l-am așteptat la ieșire, noi plecam de la stadion, eram la Prima TV și am profitat să îi iau pe prietenii mei.

ADVERTISEMENT

Când am ieșit din stadion el a oprit mașina fără să îi facem vreun semn, el a coborât din mașină, i-a salutat pe toți și le-a dat câte o fotografie cu autograf. Prietenii mei au înlemnit, nici acum nu au putut să îi mulțumească”, a spus Safta la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30 în fiecare zi de luni, marți și vineri, doar pe site-ul FANATIK.RO.

Gabi Safta, îndemn pentru suporterii de pe Arena Națională

ADVERTISEMENT