Fotbal intern

Gabi Tamaș, dezvăluiri despre momentul în care Mirel Rădoi l-a dat afară de la FCSB. Exclusiv

19.10.2020 | 15:00
Gabi Tamas dezvaluiri despre momentul in care Mirel Radoi la dat afara de la FCSB Exclusiv
Fundașul echipei Universitatea Cluj, Gabi Tamaș, a făcut dezvăluiri, într-un interviu în exclusivitate pentru FANATIK, despre momentul în care Mirel Rădoi l-a dat afară de la FCSB. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Fundașul echipei Universitatea Cluj, Gabi Tamaș, a făcut dezvăluiri, într-un interviu în exclusivitate pentru FANATIK, despre momentul în care Mirel Rădoi l-a dat afară de la FCSB.

Jucătorul s-a aflat în recuperare la Brașov, după ce a suferit o ruptură de menisc într-un meci din deplasare cu Aerostar Bacău.

ADVERTISEMENT

În perioada recuperării, FANATIK a discutat pe îndelete cu Gabi Tamaș, chiar în urbea natală, Brașov, pe o terasă de unde se vede minunăția de oraș.

Deși l-a dat afară de la FCSB, Gabi Tamaș nu mai e supărat pe Mirel Rădoi

Printre subiectele abordate în interviul acordat în exclusivitate pentru FANATIK, Gabi Tamaș a vorbit și despre relația o are cu Mirel Rădoi, cel care l-a dat afară când a venit antrenor la FCSB.

ADVERTISEMENT

”Nu m-am certat cu Rădoi. E o relație bună între noi. Știi că mie nu-mi place să vorbesc de nimeni în general, iar cei care mă critică ar face bine să-și vadă de oalele lor de acasă. Iar apropo de Rădoi, când am văzut că a vorbit de mine acum ceva timp, i-am spus și eu câteva vorbe așa, la nervi”, a declarat fundașul central.

”Se ceartă și frații, și familia, iar apoi se împacă. Au fost niște chestii contradictorii, dar apoi ne-am văzut la un meci al naționalei și râdeam. Asta înseamnă să fii bărbat!”, a mai spus Tamaș în interviul pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

”Normal că nu mi-a căzut bine acel moment, dar viața merge înainte. Și cu mine, și fără mine, și cu Rădoi, și fără Rădoi. Asta a fost decizia lui atunci, trecem peste… Nu mai dăm timpul înapoi. O ceartă și gata!”, a încheiat fundașul Universității Cluj.

Gabriel Tamaș, care are 31 de selecții la echipa națională a României, a avut o reacție vehementă la adresa actualilor ”tricolori” după cele trei înfrâîngeri consecutive: cu Islanda în barajul pentru EURO 2021 și cu Nirvegia și Austria în Liga Națiunilor.

ADVERTISEMENT

Jucătorul a spus că nu se pune problema revenirii sale în tricoul primei reprezentative și consideră că este greu să faci acest lucru din Liga 2. În schimb, el consideră că sunt mulți fundași centrali buni în Liga 1.


  • (P) Cota BETANO pentru Academica Clinceni – FCSB: 1,90 este cota pentru “nu marchează ambele echipe”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT