Sport

Gabi Torje, discurs apocaliptic după Sepsi – Dinamo 4-1: „Se va alege praful de această echipă”

Gabi Torje a fost extrem de dezamăgit la finalul meciului pierdut cu 4-1 în fața lui Sepsi Sfântu Ghreorghe și se gândește la ce e mai rău pentru Dinamo.
31.10.2021 | 20:23
Gabi Torje discurs apocaliptic dupa Sepsi  Dinamo 41 Se va alege praful de aceasta echipa
ADVERTISEMENT

Mircea Rednic a pus tunurile pe jucătorii săi după o nouă înfrângere umilitoare în Casa Pariurilor Liga 1 și rămâne fără victorie de la revenirea la Dinamo.

Jucătorii lui Dinamo au fost dârâmați la finalul meciului cu Sepsi Sfântu Gheorghe, în frunte cu căpitanul Gabi Torje, iar „câinii” rămân fără victorie de aproape trei luni în campionat.

ADVERTISEMENT

Gabi Torje prevesteste sfârșitul lui Dinamo: „Se va sătura toată lumea, vor pleca și oamenii care ne susțin”

Căpitanul lui Dinamo a avut un discurs extrem de dur după înfrângerea cu 4-1 în fața lui Sepsi Sfântu Gheorghe și se teme că de ce e mai rău.

„O nouă dezamăgire pentru tot ce înseamnă suflare dinamovistă, pentru noi ca jucători, staff, conducători, persoanele care stau lângă noi în situația asta grea.

ADVERTISEMENT

Dezamăgim încă o dată și încă o dată, până când probabil la un moment dat se va sătura toată lumea, vor pleca și oamenii care ne susțin și atunci se va alege praful de această echipă. 

Mă bucură prea puțin faptul că am marcat, sunt foarte dezamăgit, chiar mai dezamăgit decât la meciul cu FCSB, când am pierdut 6-0”. 

ADVERTISEMENT

Gabi Torje nu îi menajează deloc pe colegii săi: „Ceea ce se întâmplă la meci e rușinos”

Mijlocașul lui Dinamo atrage atenția asupra eforturilor pe care conducerea clubului și DDB-ul le-a făcut și de faptul că echipa a avut parte de un mini-cantonament însă jocul nu s-a îmbunătățit deloc.

„Atunci eram la început, acum s-au făcut eforturi foarte mari, s-au îmbunătățit condițiile, antrenamentele au fost extraordinare, am avut și semi-cantonament în pauza competițională. Am făcut tot ce a depins de noi, ceea ce se întâmplă la meci e rușinos, nu știu ce să zic.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să zic despre nimeni că se supără, toți suntem în aceeași oală, dar cred că principalii vinovați sunt jucătorii pentru că antrenorii s-au tot schimbat, conducătorii au tot venit, noi jucătorii suntem vinovați pentru ceea ce se întâmplă”.

Torje consideră că Dinamo e lipsită de vlagă și „tupeu” fotbalistic iar asta se vede din plin pe teren la fiecare meci:„Nu ne motivăm, nu avem pic de sânge în instalație în meciurile importante, să demonstrăm că suntem bărbați”. 

„Trebuie să fim prieteni și frați în teren, să ne ajutăm 90 de minute, altfel nu vom scoate niciodată barca la mal, pentru că sunt atâtea meciuri consecutive fără victorie și lumea nu mai are răbdare cu noi”, a șocat Gabi Torje la Digi Sport.

ADVERTISEMENT