Sport

Gabriel Debeljuh îl atacă pe Marius Șumudică după CFR Cluj – Jablonec 2-0: „Nu am fost pregătiți așa cum trebuia!”

CFR Cluj s-a impus în fața cehilor de la Jablonec, 2-0, în ultima etapă din grupele Conference League. La finalul meciului, Gabriel Debeljuh, atacantul ardelenilor, l-a „înțepat” pe fostul antrenor, Marius Șumudică.
09.12.2021 | 23:11
Gabriel Debeljuh il ataca pe Marius Sumudica dupa CFR Cluj  Jablonec 20 Nu am fost pregatiti asa cum trebuia
Gabriel Debeljuh
ADVERTISEMENT

Deși erau ieșiți din cărțile calificării în faza următoare, băieții lui Dan Petrescu s-au dăruit pe teren și i-au învins pe cehii de la Jablonec, 2-0, bifând prima victorie în Conference League.

Ambele goluri ale campioanei României au fost marcate de Gabriel Debeljuh, în minutele 45 și 82. CFR Cluj a terminat pe ultimul loc din grupa D, cu patru puncte obținute.

ADVERTISEMENT

Gabriel Debeljuh, „înțepături” către Marius Șumudică după CFR Cluj – Jablonec 2-0

Atacantul ardelenilor l-a „înțepat” Marius Șumudică și staff-ul acestuia, susținând că, la partida tur, în care Jablonec s-a impus cu 1-0, echipa nu a fost bine pregătită.

„Sunt foarte fericit pentru că am câștigat astăzi. Nu ne-am calificat, dar acesta este fotbalul. Trebuie să muncim mai mult. La meciul din tur nu am fost pregătiți așa cum trebuia, acum suntem într-o formă mai bună.

ADVERTISEMENT

Dacă am fi câștigat atunci, alta era situația. În Europa este mai dificil decât în campionat, este o intensitate mult mai mare. Dacă jucăm ca acum, nimeni nu ne poate opri în Liga 1, totul depinde doar de noi”, a declarat Gabriel Debeljuh, la PRO X.

Mario Camora: „Eu sunt plătit să mă antrenez și să joc!”

„Din păcate, știam dinainte că această victorie nu ne duce mai departe, dar nu numai financiar, dar și pentru moralul echipei. După acest parcurs, care nu a fost deloc bun în Conference League, era important să încheiem cu o victorie, cred că echipa a făcut un meci bun. 

ADVERTISEMENT

E păcat că nu a fost acesta primul meci, dar nu avem ce să facem, trebuie să ridicăm capul. A fost bine că am câștigat, pentru moral și trebuie să ne odihnim, avem un meci important în weekend.

Acasă, echipa a jucat mereu mai bine în competițiile europene, dar adevărul e că ei acolo au fost în prima repriză, dar să nu uităm că noi și în zece oameni am avut două ocazii clare pe final.

ADVERTISEMENT

Pentru spectatori, să vii în acest frig la stadion, un joc fără importanță de calificare, dar victoria e pentru ei, cei care au venit, le dedicăm lor victoria. Le doresc baftă ambelor echipe calificate, acum nu mă mai interesează Conference League, să câștige cine e mai bun. 

Niciun meci nu e ușor, nici în campionat, s-a văzut până acum. Noi trebuie să tragem tare în campionat, vrem să jucăm din nou în competițiile europene la anul, pentru asta trebuie să ne dorim să câștigăm titlul, ăsta e obiectivul de la începutul sezonului. Acum avem meciuri la fel ca ceilalți, nu jucăm noi mai mult, nu mai avem scuză.

Sperăm cu toții să se rezolve problemele financiare, merităm, echipa a făcut un campionat bun, nu am trecut în competițiile europene mai departe, dar pentru tot ce am făcut.

Cel mai bine ar fi să rămână Dan Petrescu la echipă, dar asta nu mai depinde de mine, eu sunt plătit să mă antrenez și să joc, e decizia lui și a patronului, ei pot spune”, a spus și fundașul Mario Camora.

ADVERTISEMENT