Life

Gabriela Cristea a ajuns de urgență la medic. Ce a pățit vedeta

Gabriela Cristea a ajuns de urgență la medic. Vedeta le-a povestit fanilor săi calvarul prin care trece de câteva zile bune.
04.05.2023 | 19:21
Gabriela Cristea a ajuns de urgenta la medic Ce a patit vedeta
Gabriela Cristea a ajuns de urgență la medic. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate vedete tv din România. Aceasta a reușit să adune o comunitate destul de generoasă pe conturile de socializare, pe care o ține la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața sa.

Gabriela Cristea a ajuns de urgență la medic

De această dată însă, Gabriela Cristea nu aduce vești prea bune. Se pare că vedeta nu s-a simțit bine și a fost nevoită să meargă de urgență la medic. Ce a pățit aceasta? Totul a pornit de la o simplă manichiură după cum spune chiar ea.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea se confruntă cu o alergie, motiv pentru care a fost nevoită să ceară sfatul specialiștilor. Alergia ar fi venit de la unghiile mari de la mâini, a mai povestit vedeta. Mai departe, ea a fost nevoită să scoată tot ceea ce avea pe unghie, iar mai apoi a fost consultată de un alergolog și de un dermatolog.

”Ei bine, am făcut o alergie foarte urâtă acum vreo lună și jumătate și am avut niște probleme foarte mari cu unghiile mari. Mi-am dat jos tot ce aveam pe unghie și astăzi am fost consultată de un medic dermatolog și de un medic arelgolog”, a mărturisit vedeta.

ADVERTISEMENT

Se pare însă că tratarea unei astfel de alergii nu este tocmai una plăcută. Gabriela Cristea este nevoită să urmeze un tratament extrem de strict. Mai mult de atât, aceasta nu are voie să își mai facă unghiile, ori să pună alte soluții pe ele.

Ce tratament are de urmat vedeta

Toate aceste lucruri durează luni de zile, susține vedeta. Astfel, va fi nevoie de timp până când manichiura acesteia va reveni la normal. De asemenea, ea le-a recomandat tuturor celor care își fac unghiile să fie atente la astfel de detalii.

ADVERTISEMENT

”Mi-a dat să fac un tratament, dar mi-a recomandat să fac și băi cu ulei de floarea soarelui în care să picur vitamina A și E, care sunt cele mai bune și care ajută la întărirea unghiilor. Cu siguranță voi avea nevoie și de ceva vitamine, dar nici vitaminele nu se recomandă până nu îți faci analizele.

Pentru că tu poți să iei anumite vitamine și să nu ai deficiență, așa că e bine să-ți faci analizele și voi face treaba asta în zilele ce urmează, asta ca să închei cu dermatologul”, a mai adăugat ea.

ADVERTISEMENT

Mai departe, vedeta mai trebuie să facă un test de alergie. Chiar și așa, ea se bucură de faptul că a primit un diagnostic corect din partea specialiștilor și că nu s-a luat după experiențele altor persoane. Menționăm că nu este prima oară când vedeta ajunge la medic din cauza unor probleme de sănătate. În ultima perioadă, aceasta s-a confruntat cu mai multe afecțiuni. 

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Industria din România cu profit uriaş, de peste 600 de milioane de euro,...
Industria din România cu profit uriaş, de peste 600 de milioane de euro, în 2023. Bucureştenii au generat o treime din sumă
Ce poate face acum vedeta care a avut o relaţie de 8 ani...
Ce poate face acum vedeta care a avut o relaţie de 8 ani cu soţia fratelui său. A vrut s-o cucerească şi pe soacra acestuia
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a...
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
„Zeul Haosului” vine spre Pământ. NASA îl monitorizează cu atenție
„Zeul Haosului” vine spre Pământ. NASA îl monitorizează cu atenție
Ce MOȘTENIRE a primit Catinca Roman de la Mioara Roman. Ce a dezamăgit-o...
Ce MOȘTENIRE a primit Catinca Roman de la Mioara Roman. Ce a dezamăgit-o cel mai tare. Nu i-a fost rușine să spună asta!
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată