Life

Gabriela Cristea a dezvăluit câți bani cheltuie, de fapt, cu fetițele ei. Suma e uriașă, mulți români nu câștigă atât în 10 ani de muncă

Gabriela Cristea a spus ce cheltuieli are cu copilele sale. Costurile sunt extrem de ridicate, multe persoane îi adună în 10 ani la muncă.
20.08.2023 | 15:55
Gabriela Cristea a dezvaluit cati bani cheltuie de fapt cu fetitele ei Suma e uriasa multi romani nu castiga atat in 10 ani de munca
Gabriela Cristea a spus ce cheltuieli are cu copilele sale. Costurile sunt extrem de ridicate, multe persoane îi adună în peste 10 ani la muncă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cunoscuta prezentatoare de la Antena Stars a dezvăluit câți bani cheltuie, de fapt, cu fetițele ei. Suma e uriașă, mulți români nu câștigă atât în 10 ani de muncă. Vedeta își răsfață enorm micuțele cu mariajul cu Tavi Clonda.

Gabriela Cristea a spus ce cheltuieli are cu copilele sale. Costurile sunt extrem de ridicate, multe persoane îi adună în peste 10 ani la muncă

Gabriela Cristea a spus ce cheltuieli are cu copilele sale, Victoria și Iris. Costurile sunt extrem de ridicate, multe persoane îi adună în mai bine de 10 ani la muncă. Moderatoarea scoate mulți bani din buzunar pentru fetele sale.

ADVERTISEMENT

Renumita prezentatoare tv este foarte atentă la educația și bunăstarea fetelor. În plus, bruneta le cumpără foarte multe jucării și în ultima perioadă a încercat să le ducă în astfel de magazine numai o dată pe lună.

Cele mici au foarte multe păpuși, însă vedeta de la Antena Stars nu le știe numărul pentru că în felul acesta realizează că are cheltuieli uriașe. Uneori le indică fetițelor să renunțe la micile plăceri când costurile sunt exagerate.

ADVERTISEMENT

„Cât un avans pentru o mașină de 100.000 de euro!”, a declarat prezentatoarea de la Te iubesc de nu te vezi, conform ego.ro. Gabriela Cristea a fost la premiera filmului Barbie împreună cu fetițele sale.

„Știi cum zic maneliștii? Fără număr, fără număr! Le spunem că nu e de vârsta lor, că nu e pentru copii sau e pentru copii mai mari. Am încercat să recurgem și la o altă metodă, nu știm dacă este bună sau nu:

ADVERTISEMENT

«Este puțin prea scumpă și nu se merită!». Nu prea ține asta, dar mai încercăm așa ușor. Uneori, când chiar este prețul exagerat, înțeleg”, a completat Tavi Clonda, mai arată sursa menționată anterior.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, o familie fericită

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează o familie fericită de peste 8 ani. Prezentatoarea și artistul s-au cunoscut la una dintre emisiunile matrimoniale moderate de brunetă la Kanal D, unde a avut contract anterior.

ADVERTISEMENT

Vedeta și cântărețul se înțeleg de minune și se concentrează foarte mult pe fete, dar și pe cariere. Ambii muncesc foarte mult, recent dezvăluind că au reușit să-și achiziționeze o mașină de lux, în valoare de 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT