Life

Gabriela Cristea, cerută pentru a treia oară în căsătorie. Ce răspuns a dat vedeta

13.12.2020 | 22:04
Gabriela Cristea ceruta pentru a treia oara in casatorie Ce raspuns a dat vedeta
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a fost cerută în căsătorie pentru a treia oară de soțul ei, Tavi Clonda, cei doi având o relație de câțiva ani buni. Frumoasa brunetă a fost luată prin surprindere de partenerul de viață, alături de care are două fete superbe, Victoria și Iris. 

Celebra prezentatoare le-a arătat fanilor de pe rețelele de socializare surpriza făcută de artist, acesta pregătind cererea în căsătorie în timp ce vedeta dormea. Bruneta a rămas surprinsă de bilețelul de dragoste, mărturisind că i s-a cerut mâna pentru a treia oară.

ADVERTISEMENT

Fosta moderatoare de la „Mireasă pentru fiul meu” a fost extrem de încântată de gestul partenerului de viață, întrebându-se totodată de unde a găsit Tavi Clonda un boboc de trandafir, în condițiile în care au fost aruncate toate florile din casă.

Gabriela Cristea, dispusă să se recăsătorească? Ce gest a făcut Tavi Clonda pentru vedetă

„Uitați-vă ce am primit eu de dimineață! Ce a făcut soțul meu azi-noapte, în timp ce eu dormeam. Vrei să te recăsătorești cu mine? Ar fi a treia oară. Te iubesc!

ADVERTISEMENT

Mă întreb de unde a găsit trandafirul acesta pentru că am aruncat toate florile din casă. Și de unde l-o fi găsit pe ăsta. E un boboc mai vechi, se vede clar. S-a descurcat, ce să mai. Și eu acum ce să fac?”, a spus Gabriela Cristea într-o filmare făcută pe InstaStory.

Și pentru că întrebarea necesita urgent și un răspuns, fosta moderatoare de la Antena Stars a venit imediat cu replica. Frumoasa prezentatoare nu a ezitat și a răspuns categoric „Da”, întrebându-se dacă este cazul să facă nuntă în plină pandemie.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea are curaj să meargă din nou în fața altarului, însă nu știe dacă este momentul acum, când poate invita numai 6 persoane la petrecere.

Gabriela Cristea, cerere romantică din partea soțului ei, Tavi Clonda
Gabriela Cristea, cerere romantică din partea soțului ei, Tavi Clonda. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

„Suntem în pandemie. Fac nuntă cu șase persoane sau nu?! … Normal că vreau să mă recăsătoresc cu tine, oricând. Oricând”, s-a întrebat renumita prezentatoare. Cele două vedete au o relație foarte frumoasă, fiind căsătoriți civil de 5 ani, cununia religioasă având loc în august 2019.

ADVERTISEMENT

Ceremonia religioasă a avut loc la Biserica Basilescu din București, nașii spirituali fiind Mădălin Ionescu și soția acestuia, Cristina Șișcanu. Ulterior, nuntașii s-au mutat în casa vedetei de televiziune, acolo unde a avut loc petrecerea de nuntă.

ADVERTISEMENT