Life

Gabriela Cristea, clipe de panică la mall! Ce i-a făcut o doamnă uneia din fetițele sale

Gabriela Cristea a trecut prin momente neplăcute la mall. Parcă a fost ziua ghinioanelor pentru prezentatoarea de la Mireasa.
19.11.2023 | 16:29
Gabriela Cristea clipe de panica la mall Ce ia facut o doamna uneia din fetitele sale
Gabriela Cristea, momente de panică la ieșirea de la cumpărături. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a avut parte de o zi plină de probleme! Una din fetele sale, Victoria, a fost lovită în cap de o doamnă cu sacoșa, iar necazurile nu s-au oprit aici!

Gabriela Cristea, panică totală la ieșirea dintr-un mall

La ieșirea din mall-ul unde s-a întâmplat asta, Gabi s-a învârtit nițel pentru că a uitat unde a parcat mașina. Toată pățania a povestit-o chiar ea, pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea s-a dus cu cele două fetițe la shopping, însă nu toate au fost bune și frumoase până la capăt. Vedeta a mărturisit că s-a panicat destul de tare când nu și-a mai găsit mașina, uitând unde a parcat-o. După toată tărășenia, prezentatoarea și fetițele sale au găsit autoturismul și au răsuflat ușurate.

Soția lui Tavi Clonda a remarcat, în istorisirea ei, că lumea e din ce în ce mai agitată și că deși mai e o lună până la sărbătorile de iarnă, toată lumea e într-o alergătură de zici că mâine ar fi Crăciunul.

ADVERTISEMENT

„O duduie i-a dat cu sacoșa în cap Victoriei”

În toată aglomerarea, una din fetele sale, Victoria, s-a trezit lovită de o doamnă cu sacoșa în cap și, susține Gabriela Cristea, femeia respectivă nici nu și-a cerut scuze pentru gest, cu toate că a văzut ce a făcut.

Extrem de revoltată, trăgându-și sufletul, Gabriela Cristea a spus căt tot răul a trecut, în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

„Pe lângă faptul că lumea este extrem de agitată, zici că deja au venit sărbătorile și o duduie i-a dat cu sacoșa în cap Victoriei deși mergeam în sensul bun de mers. Ea se băgase printre noi. Nici măcar nu a avut bunul simț să se scuze pentru asta. Mai grav e că am doi copii, multe sacoși. Și nu mai știu unde am parcat.

Fetelor (n.r Iris și Victoria), voi mai știți pe unde am parcat? Că eu nu mai știu. Și uite o mare de mașini peste tot, mașini. Nu știu unde om fi parcat mașina”, a povestit Gabriela Cristea în timp ce își căuta mașina, însoțită de fetele sale.

ADVERTISEMENT