Life

Ce crede Gabriela Cristea despre fostele iubite ale lui Tavi Clonda. ”Am avut o discuție”

Impresia Gabrielei Cristea despre fostele iubite ale lui Tavi Clonda, soțul ei. Ce discuție au avut prezentatoarea și artistul.
07.11.2023 | 22:05
Ce crede Gabriela Cristea despre fostele iubite ale lui Tavi Clonda Am avut o discutie
Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt căsătoriți din 2015. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt unul dintre cele mai celebre cupluri din showbiz, iar de curând au oferit detalii despre începutul relației lor. Cei doi sunt căsătoriți din anul 2015, iar împreună au două fiice, pe nume Victoria și Iris.

Impresia Gabrielei Cristea despre fostele iubite ale soțului. De ce le este recunoscătoare

Înainte de a se cunoaște și de a forma o căsnicie, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au avut alți parteneri de viață. Gabriela Cristea era divorțată de afaceristul Marcel Toader, care a murit în 2019, iar Tavi Clonda era despărțit de fosta parteneră, pe nume Valentina.

ADVERTISEMENT

În cadrul unui interviu recent, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au recunoscut faptul că au purtat discuții despre cei cu care au format un cuplu, iar asta s-a întâmplat la începutul poveștii lor de dragoste. Gabriela Cristea a mărturisit că este chiar recunoscătoare femeilor din viața interpretului.

”Am avut o discuție despre treaba asta, ne-am povestit și gata”, a spus Gabriela Cristea într-o emisiune TV. Ulterior, a fost completată de Tavi Clonda: ”Apropo de chestia asta, ce zicea Gabriela, mă vrăjea ea la început, ea pe mine: ‘Eu le mulțumesc tuturor fostelor tale iubite pentru că ești ceea ce ești acum și m-am îndrăgostit de tine cum ești acum’”, a precizat și Tavi Clonda.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea, despre motivul căsătoriei cu Marcel Toader

Gabriela Cristea a fost invitată de curând și în podcastul lui Cătălin Măruță, în care a discutat, printre altele, și despre fostul soț, Marcel Toader. Alături de acesta a avut un mariaj de cinci ani, dar au divorțat cu scandal în 2013. Moderatoarea l-a acuzat de violență fizică la acel moment și de infidelitate.

În podcast, Gabriela Cristea a dezvăluit că s-a căsătorit cu Marcel Toader pentru că avea deja o vârstă și își dorea o căsnicie și copii. Recunoaște că nu s-a pus problema de prea multă dragoste. În anul 2019, Marcel Toader s-a stins din viață.

ADVERTISEMENT

”Uite, o să fiu foarte cinstită, m-am căsătorit pentru că ajunsesem la o vârstă. Și era ok când m-am căsătorit. Nu pot să zic că a fost o mare dragoste, nebunie, pasiune, stele căzătoare și așa mai departe.

Ajunsesem la o vârstă și era momentul să mă așez și eu la casa mea. E momentul să fac și eu vreo 2-3 copii, măcar unul și să fiu și eu în rândul lumii, cum s-ar spune”, a dezvăluit Gabriela Cristea în podcastul ”Acasă la Măruță”.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt căsătoriți din anul 2015. S-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii ”Te vreau lângă mine” , acolo unde Gabriela Cristea era prezentatoare, iar Tavi Clonda făcea parte din trupa muzicală a formatului.

ADVERTISEMENT