Life

Gabriela Cristea, în culmea bucuriei. Vedeta o sărbătorește pe fiica sa cea mare, Victoria

Gabriela Cristea o sărbătorește pe fiica sa și a lui Tavi Clonda, Victoria, care pe 23 septembrie împlinește frumoasa vârstă de 4 ani.
23.09.2021 | 15:07
Gabriela Cristea in culmea bucuriei Vedeta o sarbatoreste pe fiica sa cea mare Victoria
Gabriela Cristea, în culmea bucuriei. Vedeta o sărbătorește pe fiica sa cea mare, Victoria. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Și pentru că este vorba de o ocazie specială în viața vedetei de la Antena Stars, ziua de naștere a fiicei sale nu putea trece neobservată și a fost marcată ca atare printr-un mesaj emoționant lăsat în mediul online.

Vedeta a dezvăluit cum au fost primii 4 ani alături de fata cea mare, postând și câteva imagini cu micuța de când a venit pe lume și până în prezent, Gabriela Cristea având numai cuvinte de laudă pentru ea.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea își iubește foarte mult copiii pe care-i răsfață, mai ales că are două fete dulci și frumoase, care au moștenit foarte multe dintre trăsăturile ei fizice, în special ochii.

Gabriela Cristea, motiv de sărbătoare. Are legătură cu fiica sa cea mare, Victoria

„Victoria, 4 ani! Dooomneeee, când au trecut? Acum 4 ani am trăit unul din cele mai intense și emoționante momente din viață, unul din momentele acelea de le numeri pe degetele de la o mână și mai rămân degete de numărat.

ADVERTISEMENT

De acolo am tras linie și viața mea e ALTCEVA. Îmi aduc aminte că era slăbuță, dar lungă, a tras un țipăt ca să afle toată lumea că a venit pe lume, iar doamna doctor a exclamat «avem o balerină cântăreață».

Tavi se învârtea în jurul ei mândru și emoționat că ieșise totul mai bine decât ne-am gândit. Era așa de dornic ca totul să fie perfect încât cred că i-a spus doamnei doctor cam de 20 de ori că ne așteapta chitul de celule stem la spital”, a scris Gabriela Cristea pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Gabriela Cristea, Tavi Clonda și Victoria
Imagini cu Victoria, fiica Gabrielei Cristea, de când era mică. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Fiica Gabrielei Cristea, prima petrecere fără părinți, la grădiniță

Prezentatoarea de la Antena Stars i-a pregătit fiicei sale o petrecere pe cinste la împlinirea a 4 ani. Bella Victoria Margot s-a distrat la grădiniță, alături de colegi, fiind prima petrecere pe care micuța o are fără părinții ei aproape.

Bruneta este mândră de copilă, precizând că astăzi, mai mult ca oricând se „fălește” că are o domnișoară superbă în familie, care de altfel, a primit o urare de „La mulți ani!” și din partea surorii mai mici, Iris.

ADVERTISEMENT

„Azi ne-am pupam cu toții de dimineață de «ne-am albit» (mai mult eu), ea și-a dorit să meargă la grădi în pijamale, dar mi-am pus toate farmecele în funcțiune și până la urmă am reușit să o conving că în cămășuță și fustiță e muuuuult mai drăguță.

Iris a cântat cu mine primul ei «mulți ani trăiască» pentru Dtaria. Pe la 10:00 m-am dus să îi iau tortul comandat pentru prima petrecere din viața noastră la care nu participăm, cea de la grădi, iar pe drum am realizat că mica mea mare începe să guste din independență.

Am plâns de a sărit cămașa de pe mine… de fericire, de mândrie, de drag. Dacă vreți să îi urați la mulți ani, vă invit! Azi mă fălesc ca un păun, are mama fată mare și frumoasă.

Victoria are 4 ani! La mulți ani, copilul meu iubit! Te iubesc până la stele și înapoi!”, a mai adăugat Gabriela Cristea în mediul virtual.

ADVERTISEMENT