Life

Gabriela Cristea, semnal de alarmă pentru toți fanii: „Ar putea să profite de pe urma voastră”

Gabriela Cristea, semnal de alarmă pentru toți fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare. Aceasta le-a transmis oamenilor un mesaj clar!
09.09.2023 | 20:58
Gabriela Cristea semnal de alarma pentru toti fanii Ar putea sa profite de pe urma voastra
Gabriela Cristea, semnal de alarmă pentru toți fanii. Foto / Captura tv
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a tras un semnal de alarmă pentru toți fanii săi. Aceasta a avertizat că există oameni care ar putea profita de pe urma lor!

Gabriela Cristea, semnal de alarmă pentru toți fanii

Gabriela Cristea a observat un fenomen ciudat pe paginile sale de socializare și crede că fanii sunt în pericol. Aceasta a observat tot felul de comentarii de la oameni care încearcă să-i înșele pe cei naivi.

ADVERTISEMENT

Vedeta a văzut că unii fani au început să intre în vorbă cu aceste conturi false care vor doar să profite de pe urma lor. De altfel, aceasta a fost și avertizarea făcută de vedetă.

„Apar foarte multe spamuri cu informații eronate. Până de curând am zis că doar blochez acele conturi, șterg mesajele și totul se va rezolva.

ADVERTISEMENT

Însă, situația a început să se schimbe din momentul în care am văzut că unii dintre voi ați început să le comentați acestor mesaje și m-am gândit că ați putea fi în pericol pentru că ar putea să vă fure datele cu caracter personal și ar putea să profite de pe urma voastră(…)”, a spus Gabriela Cristea pe Facebook.

Prezentatoarea tv avertizează: „Nu cumva să accesați genul ăsta de mesaj”

Ea spune că fanii ar putea fi în pericol să le fie furate datele și lucruri mai grave de atât. Escrocii promit sume mari de bani și se dau drept bătrâni care vor să facă bine altora. După ce au rămas singuri pe lume și cu mulți bani, ei promit că vor să-i doneze.

ADVERTISEMENT

Desigur, vedeta și-a avertizat fanii că nu ar trebui să ia în seamă asemenea mesaje înșelătoare și cu atât mai puțin să acceseze linkuri suspecte.

„În general, în acest tip de comentarii se promit sume mari de bani, sunt o bătrână de nu știu câți ani și nu mai am pe nimeni și am sute de mii de euro pe care vreau să îi donez, dar vreau să ți le donez ție.

ADVERTISEMENT

Nu cumva să accesați genul ăsta de mesaj și dacă mai există și un link pe care să îl accesați, cu siguranță fugiți cât puteți voi…”, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT