Life

Gabriela Cristea și-a dezvăluit rețeta de tzatziki. Ingredientul secret care face sosul delicios: ”Vă dau un pont”

Gabriela Cristea a făcut publică propria rețetă de tzatziki. Produsul neașteptat care transformă sosul în unul extraordinar.
16.08.2023 | 09:25
Gabriela Cristea sia dezvaluit reteta de tzatziki Ingredientul secret care face sosul delicios Va dau un pont
Gabriela Cristea a făcut publică propria rețetă de tzatziki. Produsul neașteptat care transformă sosul în unul extraordinar. Sursa foto: Instagram / Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea, prezentatoarea emisiunii Te iubesc de nu te vezi, și-a dezvăluit rețeta de tzatziki. Ingredientul secret care face sosul delicios. Frumoasa brunetă le-a oferit internauților un pont de care ține cont de fiecare dată.

Gabriela Cristea a făcut publică propria rețetă de tzatziki. Produsul neașteptat care transformă sosul în unul extraordinar

Gabriela Cristea a făcut publică propria rețetă de tzatziki, fiind una dintre vedetele autohtone care adoră să gătească. Produsul neașteptat care transformă sosul în unul extraordinar. Vedeta obișnuiește să pună iaurtul într-un tifon cu o seară înainte.

ADVERTISEMENT

În plus, prezentatoarea de la Antena Stars folosește numai ingrediente proaspete și cimbrul este cumpărat din Grecia, acolo unde merge foarte des în vacanță cu soțul său, Tavi Clonda, și cele două fete: Victoria și Iris.

„Avem nevoie de iaurt grecesc și vreau să vă dau un pont. Dacă aveți timp, seara puneți-l într-un tifon, să se scurgă bine. Oricum, vă recomand să folosiți iaurt gras. Pe lângă asta, avem nevoie și de un castravete curățat bine, bine.

ADVERTISEMENT

Îl dăm pe răzătoarea mare, nu mai mult de un castravete, nu trebuie foarte mult. Înainte să puneți castravetele în sos, stoarceți-l bine, să iasă apa din el, acesta este secretul.

Mai avem nevoie și de un cățel de usturoi, pe care îl radem deasupra. Nu puneți foarte mult usturoi, pentru că nu are rost să fie foarte usturoiat. Punem sare multă pentru că trebuie să-i dăm gust.

ADVERTISEMENT

Cimbru, de obicei eu îmi iau din Grecia, și ulei de măsline cât cuprinde. Cam asta este, amestecăm totul și punem la rece pentru că tzatziki trebuie să fie mereu rece”, a spus Gabriela Cristea pe Instagram, notează spectacola.ro.

Gabriela Cristea, o gospodină desăvârșită

Gabriela Cristea este o gospodină desăvârșită și nu se dă în lături de la gătit. Prezentatoarea este genul de persoană care pregătește tot felul de preparate culinare pentru familia sa, iar toamna pune mereu murături la borcane.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta moderatoare a avut o perioadă în care posta frecvent vloguri pe Youtube, fanii fiind curioși să afle care sunt secretele pe care le are în bucătărie. Vedeta de la Antena Stars primește adesea aprecieri de la oameni.

ADVERTISEMENT