Life

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, decizie neașteptată pentru familia lor: „Nu mai vreau pentru că e greu”

Gabriela Cristea și soțul ei au luat o decizie fermă cu privire la familia lor, după o perioadă lungă de gândire. Ce a spus prezentatoarea?
03.11.2023 | 11:02
Gabriela Cristea si Tavi Clonda decizie neasteptata pentru familia lor Nu mai vreau pentru ca e greu
Gabriela Cristea, decizie neașteptată cu privire la familia ei. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a recunoscut că a vrut să ia o decizie radicală pentru familia lor, însă după ce s-a consultat mai bine cu Tavi Clonda, cei doi au ajuns la concluzia că doar au fost luați de val.

Gabriela Cristea s-a gândit să se mute din vila pe care a construit-o cu Tavi Clonda

Prezentatoarea și cântărețul și-au construit o casă împreună, o locuință în care au investit timp, energie și mulți bani. La un moment dat, Gabriela Cristea a crezut că ar fi mai bine să vândă casa în care locuiesc cu cele două fetițe! A fost doar un gând trecător.

ADVERTISEMENT

Vedeta de televiziune a recunoscut, la Xtra Nigth Show, că a existat această opțiune, de a se muta din vila lor. După o analiză mai atentă și-au dat seama că merită să se bucure de căminul. Asta, mai ales după cât de mult s-au zbătut pentru el.

„Sinceră să fiu la momentul acesta, eu i-am spus să vindem casa(…) Nu mai vreau pentru că e greu(….) Așa am vrut-o noi.

ADVERTISEMENT

Noi am făcut o casă optimizată, adică e foarte bine izolată, am investit atunci niște bani și acum se văd rezultatele, dar oricum costă”, a declarat Gabriela Cristea la Antena Stars.

„Mai și câștigăm niște bani și cumpărăm una mai mică”

Când proiectul de pe hârtie a început să prindă viață, Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au dat seama că vila lor va fi una mult mai spațioasă decât și-au imaginat-o.

ADVERTISEMENT

„Am zis că e mare. Mai și câștigăm niște bani și cumpărăm una mai mică. Poți să faci și altceva(…) Așa am vrut-o noi.

A fost prima casă. Când o desenezi pe asfalt, vine cu varul și începe să ridice pereții, după îi face și albi și dă volum”, a completat Gabriela Cristea.

ADVERTISEMENT

Cuplul se bucură și de o piscină imensă, în curte, care presupune o îngrijire specială și niște costuri, de asemenea. De dragul fetițelor, însă, fac și acest efort financiar. Mai toată vara, micuțele s-au bucurat de bălăceală.

 

ADVERTISEMENT