Life

După 8 ani de căsnicie cu Gabriela Cristea, Tavi Clonda a făcut anunțul: ”Asta îi reproșez! Se creează ceartă”

La 8 ani de la cununia cu Gabriela Cristea, Tavi Clonda a făcut o mărturie sinceră. Cu ce o învinuiește artistul pe soția sa.
19.08.2023 | 09:00
Dupa 8 ani de casnicie cu Gabriela Cristea Tavi Clonda a facut anuntul Asta ii reprosez Se creeaza cearta
La 8 ani de la cununia cu Gabriela Cristea, Tavi Clonda a făcut o mărturie sinceră. Cu ce o învinuiește artistul pe soția sa. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

După 8 ani de căsnicie cu Gabriela Cristea, Tavi Clonda a făcut anunțul. Ce îi reproșează cântărețul prezentatoarei de la Antena Stars și de ce se creează ceartă în familia lor. Sunt părinții a două fete, Victoria și Iris.

La 8 ani de la cununia cu Gabriela Cristea, Tavi Clonda a făcut o mărturie sinceră. Cu ce o învinuiește artistul pe soția sa

La 8 ani de la cununia civilă cu Gabriela Cristea, Tavi Clonda a făcut o mărturie sinceră. Cu ce o învinuiește artistul pe soția sa care muncește foarte mult și nu mai are suficient timp pentru a se dedica familiei sale.

ADVERTISEMENT

Cântărețul este de părere că bruneta a uitat de momentele în doi de când au devenit părinți pentru că trebuie să se concentreze pe creșterea fetelor. Vedeta simte nevoia de mai multe clipe alături de partenera de viață.

„Asta îi reproșez Gabrielei, că am cam uitat de noi, și eu la fel! Trebuie să ne mai aducem aminte și de noi chiar dacă sunt multe joburi și avem multe proiecte, trebuie să facem noi foarte multe lucruri…

ADVERTISEMENT

Într-un cuplu, la un moment dat, mai ales când cresc copiii, organizarea e cea mai importantă, și comunicarea, dar organizarea e cea mai importantă că altfel nu mai știi care cum, unde te duci și ce se întâmplă și atunci se creează haos și ceartă.

Încă nu stăm foarte bine la organizare pentru că nu a fost nevoie, dar de acum simt nevoia de organizare, pus pe hârtie și spus. Să își vadă mai mult și de soț, da?”, a declarat Tavi Clonda pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, despre relația cu fetele

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au bucurat vara aceasta de prima vacanță fără fete. Prezentatoarea și artistul au plecat din România timp de 10 zile, perioadă în care copilele au stat cu bunica lor, în orașul Brașov.

Vedeta de la Antena Stars și cântărețul au o relație amoroasă specială, chiar dacă mai există momente în care se ceartă. De cele mai multe ori aceste discuții aprinse pleacă de la oboseală sau pentru că nu mai au răbdare.

ADVERTISEMENT

„Deocamdată nu am sărit calul, deci e bine. Dacă ar mai fi un copil chiar ar fi greu și ne-ar mai trebui ajutor”, a mai spus soțul Gabrielei Cristea, Tavi Clonda, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT