Life

Tavi Clonda, anunț neașteptat. Ce vrea să facă soțul prezentatoarei Gabriela Cristea

Tavi Clonda, veste surprinzătoare. Care sunt planurile pe care le are partenerul Gabrielei Cristea. A vorbit despre ele.
05.10.2023 | 00:15
Tavi Clonda anunt neasteptat Ce vrea sa faca sotul prezentatoarei Gabriela Cristea
Tavi Clonda, veste surprinzătoare. Care sunt planurile pe care le are partenerul Gabrielei Cristea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Artistul a făcut un anunț neașteptat. Ce vrea să facă soțul prezentatoarei de la Antena Stars. Cântărețul a dezvăluit ce gânduri are în perioada imediat următoare. Internauții se vor bucura enorm când vor afla aceste amănunte.

Tavi Clonda, veste surprinzătoare. Care sunt planurile pe care le are partenerul Gabrielei Cristea

Tavi Clonda are o veste surprinzătoare. Care sunt planurile pe care le are partenerul Gabrielei Cristea. Vedeta și-a făcut canal privat pe Instagram, acolo unde tot mai multe persoane publice s-au mutat în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Cântărețul i-a îndemnat pe oameni să se înscrie pentru a fi la curent cu informațiile și noutățile pe care le are. Soțul moderatoarei de la Mireasa – Capriciile iubirii urmează să facă publice lucruri importante pentru el și familia sa.

„Sunt foarte fericit să vă anunț, sunt eligibil pentru postări exclusiviste, dar, bineînțeles, numai pentru urmăritori. Deci, dacă vreți să fiți urmăritorii mei, apăsați acolo, dați urmărire.

ADVERTISEMENT

Urmași pașii, iar eu voi posta alte lucruri pe care le veți vedea numai voi. În story-ul anterior v-am pus o întrebare, cam ce fel de content vreți să vedeți, adică ce vreți să vedeți, iar ceilalți nu pot vedea.

Scrieți-mi acolo ideile voastre și vă mulțumesc anticipat”, a transmis Tavi Clonda pe Instagram. Partenerul Gabrielei Cristea este foarte fericit că a ajuns în acest punct. Și nu este singura veste bună pe care o are pentru fanii săi. Vrea să-și facă studio în propria casă.

ADVERTISEMENT

Cum funcționează canalele de difuzare de pe Instagram

Tavi Clonda le-a explicat urmăritorilor cum trebuie să se înscrie pe canalul său de difuzare de pe Instagram, dar cum funcționează acesta? Mai exact, este o funcție de mesagerie unidirecțională similară cu Telegram.

Prin intermediul acesteia soțul prezentatoarei Gabriela Cristea poate să le trimită mesaje urmăritorilor, care pot reacționa cu ajutorul unor emoticoane. Din păcate, aceștia nu pot răspunde direct, însă pot vota diferite sondaje.

ADVERTISEMENT

Această nouă îmbunătățire, lansată în iunie 2023, este tot mai populară printre vedetele autohtone din România. Printre acestea se numără deja Cristina Ich, Inna, Alina Eremia, dar și diverse pagini de emisiuni tv.

ADVERTISEMENT