Life

Gabriela Cristea, surprinsă de Tavi Clonda într-o ipostază inedită: ”O las în brațele lui”

Gabriela Cristea, prinsă pe neașteptate asupra unui fapt de partenerul de viață, Tavi Clonda. Cum a reacționat cântărețul.
27.02.2024 | 19:45
Gabriela Cristea surprinsa de Tavi Clonda intro ipostaza inedita O las in bratele lui
Gabriela Cristea, prinsă pe neașteptate asupra unui fapt de partenerul de viață, Tavi Clonda. Cum a reacționat cântărețul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea, surprinsă de Tavi Clonda într-o ipostază inedită. „O las în brațele lui”, este replica artistului. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cele două vedete care sunt foarte active pe rețelele de socializare.

Gabriela Cristea, prinsă pe neașteptate asupra unui fapt de partenerul de viață, Tavi Clonda. Cum a reacționat cântărețul

Gabriela Cristea a fost prinsă pe neașteptate asupra unui fapt de partenerul de viață, Tavi Clonda. Cum a reacționat cântărețul când a remarcat ce se întâmplă cu bruneta cu care este însurat și are două fete superbe.

ADVERTISEMENT

Mai exact, artistul a dus-o pe moderatoarea de la Antena Stars într-un magazin care comercializează fotolii de mesaj. Prezentatoarea emisiunii matrimoniale Mireasa – Capriciile Iubirii își dorea de multă vreme un astfel de obiect.

Acest fotoliu este, de fapt, cadoul pe care vedeta l-a primit de la partenerul de viață, care de fiecare dată era solicitat pentru masaje. De acum înainte Gabriela Cristea nu va mai trebui să meargă la salon pentru un răsfăț complet.

ADVERTISEMENT

„Se apropie 8 martie, iar eu deja m-am gândit ce cadou să-i fac Gabrielei… unde mai pui ca pe el nu sunt gelos, ba chiar pot să o las «în brațele lui» și la noi acasă…”, a spus Tavi Clonda, pe Facebook.

Gabriela Cristea, într-un fotoliu de masaj
Gabriela Cristea, într-un fotoliu de masaj. Sursa foto: captură video Facebook.com

Gabriela Cristea, impresionată de cadoul de 8 martie de la Tavi Clonda

Gabriela Cristea s-a declarat impresionată de cadoul de 8 martie primit de la Tavi Clonda. Prezentatoarea de la Antena Stars a rămas plăcut surprinsă de fotoliul de masaj în care se poate dormi în voie.

ADVERTISEMENT

„M-am scos! În primul rând pentru tine l-am luat și pentru mine ca să scap de masaje și un partener de nădejde, adică pot să îl dau cu încredere, nu sunt gelos, pe ăsta sigur nu sunt gelos.

Nu o mai duc la maseur. Dacă zice «Vreau un masaj la maseur», nu, nu, stai acasă! Râdem, glumim, dar e un cadou special”, a completat soțul moderatoarei Gabriela Cristea, pe social media.

ADVERTISEMENT

Tot în filmarea de pe rețelele de socializare prezentatoarea a remarcat că acest dar nu este numai pentru ea, dar tot l-a primit cu brațele deschise. „Așa cadou să tot mai faci”, a spus fosta soție a lui Marcel Toader.

ADVERTISEMENT